Op zoek naar Franchise?

Zoek jij een franchiseformule om bij aan te sluiten? Wij presenteren je Koopplein.nl. Een franchise ‘à-la-carte’-formule die werkt met licenties. Wij verstrekken via een licentie exclusiviteit voor een bepaald werkgebied. Je bent eigen baas en neemt zelf je beslissingen, maar met de ondersteuning van een professionele organisatie op de achtergrond. Je hoeft het wiel niet meer uit te vinden. Dat hebben wij al gedaan. Wat jij doet, is zorgen dat jouw Koopplein een succes wordt.

Bekijk onze introductiefilm

Koopplein.nl omvat een landelijk dekkend netwerk van 265 lokale marktplaatsen op internet. Elke gemeente heeft een eigen Koopplein. Dat wordt geëxploiteerd door een ondernemer uit die gemeente/streek. Jij kent jouw omgeving als geen ander en weet daardoor precies wat er voor nodig is om je Koopplein succesvol te laten zijn.

Inwoners mogen onbeperkt adverteren op het Koopplein in hun gemeente. Dat is gratis en dat blijft het ook. Ongeacht het aantal advertenties, de waarde van spullen of de gekozen rubriek. Gratis is en blijft gratis bij Koopplein.nl.

Het lokale en regionale MKB heeft er met Koopplein.nl een geweldige mediapartner bij: eindelijk is er een goede mogelijkheid om de lokale doelgroep via internet te bereiken. En dan ook nog voor een scherpe prijs. De advertentietarieven van Koopplein.nl behoren tot de voordeligste in de markt.

Als franchisenemer à-la-carte bepaal jij wat er gebeurt in jouw bedrijf. Maar natuurlijk kun je op onze organisatie terugvallen voor ondersteuning of informatie. Na een uitvoerige startercursus organiseert Koopplein.nl regelmatig cursussen, seminars en workshops voor haar licentienemers. Jouw belangrijkste skills? Acquisitie/ verkoop, doorzettingsvermogen en een positieve levenshouding.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze introductiefilm hierboven. Op onze website kun je zien welke gemeenten nog beschikbaar zijn. Bel of mail ons voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Wij helpen je graag verder: mail naar henk@koopplein.nl of bel met 06-12251501. Je kunt natuurlijk ook het reactieformulier invullen.

Vul het reactieformulier in

Heb jij het talent en de wil, dan hebben wij de formule.