Koopplein Harlingen

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
08-12-16
adverteerder
Pandjeshuis Koopplein Har…
type
aangeboden
adverteert sinds
06-12-2013
plaatsnaam
Harlingen / Franekeradeel
telefoon
0614666779
gezien
3628 x
snelcode info
3336336

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving


Pandjeshuis Koopplein Harlingen.


U kunt bij ons al uw spullen aanbieden en wij verkopen ze voor u !

Wij werken met de volgende mogelijkheden:

INKOOP:

Heeft u snel geld nodig dan kunt u met uw goederen bij Pandjeshuis Koopplein Harlingen terecht. Samen bekijken wat de eventuele waarde van het product zou kunnen zijn . Dit heeft met verschillende factoren te maken maar allereerst dienen de goederen werkend, compleet en schoon aangeleverd te worden. Na bepalling van de waarde en overeenstemming betalen wij u dan meteen de overeengekomen prijs uit.

VERKOOP:

Alle goederen die wij verkopen in Pandjeshuis Koopplein Harlingen worden van tevoren grondig gecontroleerd . Zo kunnen wij onze producten in de winkel in perfecte staat aan de klant aanbieden. Als koper verklaart u ook dat u de producten samen met de beheerder gecontroleerd heeft en gaat u akkoord met de voorwaarden van Pandjeshuis Koopplein Harlingen.

VERPANDING:

Als u op korte termijn tijdelijk over extra geld wilt beschikken, kunt u uw goederen bij Pandjeshuis Koopplein Harlingen in onderpand aanbieden. Dit noemt men verpanding van uw goed. U heeft dan de mogelijkheid om uw spullen binnen 30 dagen weer terug te kopen. U kunt deze periode eenmaal verlengen met 30 dagen, mits u persoonlijk langskomt, dus niet telefonisch of schriftelijk!

Wij berekenen tijdens de verpanding van het product een rente van 20% met een starttarief van 10 euro dit starttarief wordt altijd toegepast bij verpanding met daarbij de verhoging van de 20 %.
Bij motorvoertuigen/aanhangers/vaartuigen gelden extra opslagkosten.
Vraag hierna bij onze beheerder van Pandjeshuis Koopplein Harlingen.
Indien u het geleende bedrag plus de daarbij behorende kosten niet binnen de afgesproken termijn terugbetaalt, worden de verpande goederen automatisch en rechtsgeldig ons eigendom.

• Wij verzekeren u dat er met zorg op u goederen wordt gepast dit gebeurt door 24 uurs cameratoezicht.
• Geen BKR-toetsing of gedoe met het invullen van allerlei formulieren.
• Bewaar het pandbewijs zorgvuldig dit wordt maar eenmaal verstrekt (bij verlies wordt geen duplicaat verstrekt).
• Zonder pandbewijs is terugkoop niet mogelijk en vervalt het product aan Pandjeshuis Koopplein Harlingen.

Wij maken altijd een kopie van uw legitimatiebewijs en we controleren of u de rechtmatige eigenaar van de goederen bent. Neem dus altijd uw ID-card/rijbewijs/paspoort mee. Voor verpanding geldt een minimale leeftijd van 18 jaar.

DROP OFF (rent a table)

Als u geen haast heeft met het verkopen van uw goederen, kunt u ze ook bij Pandjeshuis Koopplein Harlingen.

Wij werken met het inbrengprincipe oftewel drop off systeem, dit houdt in dat u er ook voor kunt kiezen om uw spullen in te brengen en bij verkoop is 70 % voor u en 30 % voor ons .


Dus kom langs eind maart begin april wij staan graag voor u klaar .

Team Pandjeshuis Koopplein Harlingen

Deel deze advertentie met:
|