Lieve kater zoekt warm huisje

prijs
gratis
datum plaatsing
24-09-16
adverteerder
Racidaa
type
aangeboden
adverteert sinds
11-07-2015
plaatsnaam
Gorinchem / Giessenlanden / Lingewaal
telefoon
0621393680
gezien
53 x
snelcode info
5637285

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Hallo kattenliefhebbers

Ik ben Diego... net 3 jaar geworden en woon bij mijn baasjes in Gorinchem,,

Ik heb het altijd naar mijn zin gehad bij mijn baasjes totdat vorig jaar mijn vriendinnetje ingeslapen moest worden... Mijn vriendinnetje hield de andere katten in toon en beschermde mij altijd... Ben namelijk niet zo stoer en katten lopen snel over mij heen... Dit is dan nu ook helaas gebeurd... Alle katjes lopen over mij heen en ben gewoon niet meer zo gelukkig..

Ik ben een katje die zijn tijd nodig heeft om te wennen.. Ik hou van knuffelen maar moet je wel eerst vetrouwen.. Voordat ik bij deze baasjes kwam hebben mensen het vetrouwen in mij beschaamd vandaar..

Mijn baasjes hebben mij altijd netjes jaarlijks geeeint. Ook wordt ik natuurlijk netjes ontvlooit en ontwormt.
En ik ben een Het je weet wel kater ( gecastereerd ) en natuurlijk sproei ik niet want ik ben een voldaan beestje!

Ik zoek een huisje waar ik met liefde en geduld mag komen.. Waar ik als ik het kan misschien naar buiten kan( hoeft niet perse ben gewent aan een flat) maar het lijkt me wel heel leuk.
Ik kan natuurlijk met andere katten maar het moeten geen katten zijn die heel dominant zijn.. Anders kom ik weer in het zelfde schuitje en ik wil ook mijn rust kunnen krijgen

Denkt u na mijn verhaal te hebben gelezen dat u mij zo een huisje kan geven? Dan vraagt mijn baasje of u telefonisch contact met haar op wilt nemen.. 0621393680
Let op, mijn baasjes hebben erg veel tijd en liefde in mij gestoken dus ze moeten er echt zeker van zijn dat het een goed baasje is!

Groetjes en misschien tot ziens,
Diego

Deel deze advertentie met:
|