Melkheul 4 in Gorinchem

prijs
€ 259.000
datum plaatsing
18-10-16
adverteerder
NVM van Geffen
type
aangeboden
adverteert sinds
10-02-2016
plaatsnaam
Gorinchem / Giessenlanden / Lingewaal
telefoon
0651388960
gezien
1 x
snelcode info
6835739
Financieren?
Verzekeren?

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Voor de verkoopprijs geldt k.k.

LUXE POORTWONING met eigen parkeerplaats in de parkeergarage, een ruime fietsenberging en een zonnige loggia in het bruisende hart van Gorinchem, aan de rand van de historische stadswallen met alle voorzieningen binnen handbereik. Wonen in een stedelijk milieu, in het fraaie woonplan ‘Poorterstaete’, heeft ontegenzeggelijk bijzondere charmes. Als dit wonen bovendien plaatsvindt in de historische binnenstad van Gorinchem, krijgt deze charme extra allure.

Beknopte Indeling

Een schitterende woning bestaande uit 2 woonlagen. Via een eigen opgang met een brede, flauwe trap kunt u de woonverdieping bereiken. Via de overloop komt u bij het toilet en de woonkamer met open keuken.
De woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van ca. 52m². Aan de voorzijde is een zonnige loggia op het zuiden. Vanuit de woonkamer is er aan de linkerzijde leuk zicht op de gezellige binnenstad, het Joods monument, kastanjebomen en in de winter de kerktoren, rechts is er zicht op de stadswallen met daarachter het Merwedekanaal. Aan de achterzijde is de keuken met grote eettafel gesitueerd met zicht op het binnenhof. Dit autovrije en niet voor onbevoegden toegankelijke binnenhof is voorzien van spectaculaire kleuren en is een geweldige plaats voor kinderen.
De luxe inbouwkeuken heeft ijsblauwe kastfronten en de nodige inbouwapparatuur.

Op de tweede verdieping zijn in totaal 3 slaapkamers ( ca. 20m², ca. 13.50m² en ca. 7.30m²), de royale badkamer en de wasruimte gelegen. En als dat nog niet genoeg is, kan er een extra zolderruimte gemaakt worden. Kortom: een zeer royale woning met tal van gebruiksdoeleinden.
De badkamer (ca. 8.30m²) is voorzien van een inloopdouche, ligbad, toilet en wastafel.
Het hart van project “Poorterstaete” wordt gevormd door drie samenhangende deelprojecten; Grachtstaete, Hovenierstaete en Hofstaete en een tiental woningen, gelegen tussen de stadswal, Melkheul, Warmoesstraat en het Hoveniersplein. Er is in deze deelprojecten een (half verdiepte) prive-parkeerlaag gerealiseerd met bewonersparkeerplaatsen.

De in- en uitrit van deze geheel afgesloten garage bevindt zich aan de Melkheul, naast Hotel Metropole. De garagedeur is een dichte roldeur, elektrisch bediend door middel van afstandszenders waarvan iedere bewoner er twee ontvangt . Bij het uitrijden van de garage zal de deur automatisch sluiten door middel van een optisch oog.

In het souterrain is de eigen parkeerplaats aangeduid met bouwnummer 1.1 bereikbaar, afmeting 6.00x3.00m. De ruime berging is in de parkeerkelder gesitueerd, direct naast de parkeerplaats, afmeting 8.60x3.00m
Op het dak van de parkeerlaag, zo’n anderhalve meter boven het straatniveau bevindt zich de autovrije binnenhof.
De binnenhof is ingericht als speelplaats voor de kinderen en er zijn diverse bankjes neergezet (vriendelijk en veilig).

Diversen:

* Volledig geisoleerd
* HR combiketel (2013)
* Bijdrage VvV € 67,00 per maand
* Oplevering in overleg
* Beschermd Stadsgezicht

Voor het complete aanbod:
http://www.vangeffen.nl/aanbod/woningaanbod/

Deel deze advertentie met:
|