Eind 42-44-46 in Gorinchem

prijs
€ 495.000
datum plaatsing
18-10-16
adverteerder
NVM van Geffen
type
aangeboden
adverteert sinds
10-02-2016
plaatsnaam
Gorinchem / Giessenlanden / Lingewaal
telefoon
0651388960
gezien
1 x
snelcode info
6835785
Financieren?
Verzekeren?

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Voor de verkoopprijs geldt k.k.

Aan de haven en in het centrum van Gorinchem is dit unieke pand gelegen. Dit pand bevat momenteel een winkelruimte (ca. 105 m²) en twee zelfstandige woningen. Dit pand staat op 248 m² eigen grond en heeft een totale inhoud van ca. 1.175 m³. Dit unieke pand biedt diverse mogelijkheden, o.a. om werk en wonen te combineren of om het geheel te gaan splitsen in diverse appartementen.


Beg. grond nr. 42: via eigen entree bereikt u hal. Deze hal verleent toegang tot winkel en trapopgang.
1e Verd. nr. 42: via ruime hal met vaste kast bereikt u woonkamer, toilet met fonteintje en keuken. Gezellige woonkamer (ca. 24 m²) is aan de voorzijde gelegen en biedt een leuk uitzicht over de haven. De wanden zijn v.v. granol in lichte kleurstelling en vloer is v.v. parket. Achter een deur in de woonkamer treft u de trapopgang naar 2e verdieping. Woonkeuken (ca. 13 m²) is aan de achterzijde gelegen. Hier treft u een fraai keukenblok (Leicht), welke over één wand is geplaatst. Het keukenblok biedt voldoende opbergmogelijkheden aan d.m.v. diverse schuifladen, kastjes en carrouselkast. Tevens treft u de navolgende inbouwapparatuur: r.v.s. spoelbak met éénhendelmengkraan, combi-magnetron en 5-pits gaskookplaat. In de vaste kast is vaatwasmachine-aansluiting geplaatst. Via keuken is dakterras te bereiken.
2e Verd. nr. 42: via ruime overloop (ca. 6 m²) met vaste kast bereikt u 2 slaapkamers (ca. 15/12 m²), badkamer en stookruimte. Overloop is v.v. laminaat. Beide slaapkamers zijn v.v. vinyl en de wanden zijn afgewerkt met granol in lichte kleurstelling. Badkamer (ca. 4 m²) is v.v. ligbad met douchegelegenheid en een wastafel.

Ind. nr: 44: via eigen ingang komt u in de winkelruimte terecht. De winkel is verdeeld over 2 gedeelten. Het 1e gedeelte (ca. 31 m²) is op de beg. grond gelegen, v.v. plavuizen vloer en heeft aan weerszijde van de voordeur etalageruimte van elk ca. 2 m. diep. Dit gedeelte verleent toegang tot bijkeuken, gang en het 2e gedeelte van de winkel. Het 2e gedeelte (ca. 75 m²) is te bereiken via een aantal brede treden. Deze ruimte is v.v. vloerbedekking. Tevens treft u hier een in het oog springende schouw aan. In bijkeuken (ca. 15 m²) treft u wasmachine- en drogeraansluiting aan. Via lange gang bereikt u opslagruimte, bergkast (v.h. toilet) en tuindeur. Opslagruimte (ca. 29 m²) biedt de uitstekende mogelijkheid om de voorraad voor de winkel te stallen. Via opslagruimte is de schuur (ca. 19 m²) te bereiken, welke op zijn beurt toegang verleent naar de tuin.

Beg. grond nr. 46: via eigen opgang bereikt u de entree. Entree met meterkast verleent toegang tot de trapopgang.
1e Verd. nr. 46: op deze verdieping treft u woonkamer, keuken, toilet en eetkamer aan. Woonkamer (ca. 12 m²) is aan de voorzijde gelegen en heeft hetzelfde fraaie uitzicht over de haven als nr. 42. Woonkamer is v.v. gaskachel, vloer is afgewerkt met laminaat en u treft hier een sfeervol nisje. Dichte keuken (ca. 6 m²) is v.v. L-vormig keukenblok in een lichte kleurstelling. Tevens is hier de geiser geplaatst. Eetkamer (ca. 14 m²) is aan de achterzijde gelegen en verleent toegang tot dakterras. Hier treft u een fraaie schouw aan en de vloer is v.v. laminaat.
2e Verd. nr. 46: ruime overloop (ca. 6 m²), 2 slaapkamers (ca. 15/12 m²) en badkamer. Beide slaapkamers zijn v.v. laminaat. Badkamer (ca. 3 m²) is tot aan het plafond betegeld in een lichte kleurstelling en v.v. douche en wastafel.

Buiten: het dakterras (ca. 6 m²) wordt momenteel gezamenlijk gebruikt en is op het westen gelegen. Vanaf hier heeft een fraai uitzicht over de sky-line van Gorinchem en is de St. Jan's toren te zien.
De L-vormige tuin (ca. 60 m²) is voorzien van bestrating en een gazon. Ook de tuin is op het westen gelegen en verleent toegang tot de kelder, welke is voorzien van elektra.

Voor het complete aanbod:
http://www.vangeffen.nl/aanbod/woningaanbod/

Deel deze advertentie met:
|