Leeg pand gezocht voor LHBTERS met een kleurtje

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
09-11-16
adverteerder
appie
type
gevraagd
adverteert sinds
04-05-2016
plaatsnaam
Groningen
telefoon
n.v.t.
gezien
10 x
snelcode info
7362481
Financieren?
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Geachte geïnteresseerde,
Ik formuleer het met een knipoog naar de hedendaagse multiculturele maatschappij !

Tot aan je 27ste levensjaar word je in Nederland bijgestaan mocht je erachter komen dat je eigenlijk toch ook op het zelfde geslacht valt.Dit doet men in de vorm zoals men dat noemt de veilige haven welke meerdere vestigingen heeft over het gehele land. Nadat iemand zijn of haar 27ste levensjaar heeft bereikt word men geacht om zelf orde op zaken te stellen op het gebied van wonen leven en vooral overleven en te kiezen voor je eigen leven al zullen velen je liever niet zien overleven?

Ik heb ervaring met het runnen van een pand met meerdere kamers, het is nu mijn bedoeling dit nu eens niet te doen voor mijn persoonlijke drang naar meer euro maar omdat ik 100% zeker weet dat er een hoop mannen en vrouwen (ouder dan 27) zich niet lekker in hun vel voelen doordat ze niet mogen zijn wie ze willen zijn.Wel van zichzelf, maar de omgeving geeft weerstand,.

Ik heb het geluk dat ik geen familiale contacten hoef te onderhouden waardoor ik nu eindelijk kan doen wat ik wil doen.

Rusthuis met aardbevingen en gas en asbestdaken maar wel mogen zijn wie je wil zijn zonder dat je omgeving die je KIEST je verstoot beledigd of anderszins onheus bejegend.

Spreekt dit je aan?Heb je een pand?Het liefst in het Noorden van Nederland aangezien men daar weg trekt en zo er toch een leuker kleurtje komt aldaar ?Of om hier thans tijdelijk in te verblijven.

Gaarne alleen serieuze reacties

Wees je ervan bewust dat je in de hedendaagse maatschappij een grote data opslag unit draaiende houd.


Ben bereid onderhoud te verrichten, staat van t pand is voor mij niet van belang wat nat is kun je droog maken wat vies is kun je wassen netzoals de haren die groeien die scheer of trim je.
Werk niet
Ga niet werken
Zal niet werken

Wil bijdragen en genieten van het liefst verse koeiemest.


Met vriendelijke Groeten,

Anthon
Bernard
Dirk
Eduard
Leo
Hendrik
Anthon
Leo
Isaac
Marie

Deel deze advertentie met:
|