Demomodel Afkortzaagsysteem KSS 400 Accu 36 V in transportk…

prijs
€ 999
datum plaatsing
11-11-16
conditie
nieuw
adverteerder
GereedschapPro
type
aangeboden
adverteert sinds
14-05-2014
plaatsnaam
Haarlem
telefoon
0237602376
gezien
4 x
snelcode info
7408747

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Doe-het-zelf en Verbouw > Gereedschap > Overig Gereedschap

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 0
 ● Levertijd (in dagen): 1

OMSCHRIJVING:
Product informatie

Alles in één hand: MAFELL heeft zaag engeleideliniaal verbonden tot het eerste en enigeeenhandige afkortzaagsysteem in de wereld.Drie in één! De KSS 400 als afkortzaag,invalzaag met FLIPPKEIL verend spouwmesof als handcirkelzaag met parallelaanslag.De KSS 400 kan eenvoudig en snel van deafkortliniaal losgemaakt worden. U kunt deKSS 400 dan inzetten uit de vrije hand of opeen geleideliniaal uit de MAFELL F-serie.

De handzame KSS 400 / 36 V kan optimaalen ongecompliceerd op de bouwplaatsinzet worden, onafhankelijk van stopcontactof verlengsnoer.Door het innovatieve systeem van gekoppeldezaag en liniaal kunt u met een minimumaan handelingen precies en snel werken,zonder uw snede eerst af te tekenen.Concentreert u zich op wat werkelijk vanbelang is: met de nieuwe KSS 400 / 36 Vkunt u zich in elke situatie geheel aan uwvakmanschap wijden.

Het systeem
Het MAFELL afkortzaagsysteem KSS 400 isecht iets anders. Het unieke van dit systeem zitin de liniaal die de handcirkelzaag niet alleengeleidt maar er ook mee verbonden is en er zoeen geheel mee vormt. Dat is het afkortzaagsysteemKSS 400.

Hanteerbaarheid
Exact onder een vooraf ingestelde hoek zagen,met maar een hand aan de zaag. Het afkortzaagsysteemKSS 400 maakt het mogelijk. U druktde liniaal met de twee aanslagnokken, die aande onderzijde zitten, tegen het werkstuk. Zagen- klaar. De KSS wordt na de zaagsnede automatischin de beginpositie teruggetrokken.

Constructie
De KSS 400 is extreem robuust en licht gebouwddankzij de toepassing van hoogwaardigematerialen. Neem bijvoorbeeld de behuizinguit magnesium spuitgietwerk en al deglasvezelversterkte kunststofdelen. Om hetgeheel zo compact mogelijk te houden, is degeleideliniaal aan het begin en einde schuinafgewerkt.

Inzetgebieden
Als afkortzaagsysteem: op de bouwplaats voorhoutskeletbouw, dakbouw en voor het timmerenvan bekistingen. Als handcirkelzaag: met ofzonder geleideliniaal tot 55 mm zaagsnedediepteen tot verstekhoeken van 45°.Als invalzaag: dankzij het verende spouwmes FLIPPKEIL kunnen veilige en snel loodrechteinvalsneden gemaakt worden.

Zekerheid
Speel op zeker met de vele veilige en nuttigedetails zoals de motorrem, de gepatenteerdespindelstop bij het losmaken van de accu bij deaccumachines, of de zelfsluitende beschermkap.Bovendien heeft de aan/uit schakelaar een centraal gepositioneerde inschakelblokkering.

Accu technologie: de KSS 400 / 36 V
De mobiele krachtpatser op een accu, die presteert als een machine met snoer. Dankzij de 36 V Li-ion technologie en het aangepaste toerental beschikt het nieuwe accu-afkortzaagsysteem over voldoende power om zaagsneden te maken die tot voor kort alleen met een netstroommachine mogelijk waren. Dat blijkt niet alleen uit MAFELL laboratoriumonderzoek maar dat zult u ook zelf direct ervaren aan het krachtige doortrekvermogen van de KSS 400 / 36 V accuzaag. Het APS 36 snellaadsysteem laadt de accu in 30 minuten tot 75% vol. Na in totaal 60 minuten is de accu 100% opgeladen.

Snelkoppeling
Door de snelkoppeling kan de zaagmachine met één handbeweging van de liniaal losgekoppeld worden. Dan heeft u een losse handcirkelzaag in uw hand die alle functionaliteiten en toepassingen biedt van de zagen van de MAFELL KSP serie.

Accu-stop
Wanneer de accu wordt losgekoppeld, dan kan de machine niet onbedoeld ingeschakeld worden. Tegelijkertijd wordt de spindel geblokkeerd waardoor u het zaagblad gemakkelijk kunt wisselen.

Aanslagsysteem voor zagen onder een hoek
Een verschuifbare en een vaste aanslagnok onder de liniaal zorgen ervoor dat u uit de hand snel en precies onder een hoek kunt zagen. Van -60° tot +60°. Eenvoudig en zeer precies door de grote maatverdeling aan de bovenzijde.

Teruggeleiding
Na het maken van een zaagsnede wordt de KSS 400 automatisch door een polyethyleen elastiek naar de beginstand op de afkortliniaal teruggetrokken. Uw afkortzaagsysteem is daardoor direct klaar voor de volgende zaagsnede.

Anti-slip en oppervlaktebescherming
Rubber aan de onderzijde van de afkortliniaal zorgt ervoor dat uw liniaal stevig vast ligt en dat het werkstuk niet beschadigd raakt.

Afteken- en anti-splinterstrip
De rubber lip aan de zijkant van de liniaal geeft de zaaglijn nauwkeurig aan en dient tegelijkertijd als anti-splinterstrip. Precieze en schone zaagsneden, ook onder verstek tussen 0° en 45°.

Verstekzagen
Dankzij het unieke verstekzwenksysteem van MAFELL blijft een zaagdiepte tot 49,2 mm bereikbaar vanaf de liniaal bij verstekhoeken tussen 0° en 22,5°. Onder een verstekhoek van 45° kan dankzij dit systeem nog steeds tot maximaal 40 mm diep gezaagd worden.

Invalzagen met de FLIPPKEIL
Demonteren van het spouwmes hoeft niet meer: het verend opgehangen MAFELL FLIPPKEIL spouwmes blijft ook bij invalzagen precies waar die hoort: aan de zaag.

Leveringsomvang:
1 Zaagblad-HM 160 x 1,2/1,8 x 20 mm, Z 32, Best. Nr. 092552
2 Accu 36 V (2,6 Ah) Li-Ion, Best. Nr. 094412
1 Accu-oplaadstation APS 36, Best. Nr. 094408
1 Afzuigslang koppelstuk, Best. Nr. 200042
1 Parallelaanslag, Best. Nr. 201436
1 Inbussleutel 5 mm Technische gegevens: Zaagsnedediepte vanaf afkortliniaal 0°-22,5° 0 49,5 mm
Zaagsnedediepte vanaf afkortliniaal bij 45° 40 mm
Zaagsnedediepte zonder afkortliniaal 0°-22,5° 0 55,0 mm
Zaagsnedediepte zonder afkortliniaal bij 45° 0 45,5 mm
Zaagsnedelengte 470 mm bij 12 mm werkstukdikte
Zaagsnedelengte 400 mm bij maximale werkstukdikte
Verstekbereik 0° 45°
Zaaghoekbereik -60° tot +60°
Accu 36 V (2,6 Ah) Li-Ion
Toerental onbelast 3800 1/min
Gewicht 6,3 kg

ADVERTEERDER:
Naam: GereedschapPro
Tel: 0237602376
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5179004/ko

Waar staan wij voor en wat kunt u van ons verwachten: 
-Wij zijn bestaan al sinds 2001 en hebben sinds een paar jaar een succesvolle webwinkel naast de showroom.
-Bij ons dus veilig bestellen, ook met iDEAL, Pin, Paypal, credit etc.
-Altijd uitgebreid advies, via e-mail of telefoon
-Alle prijzen zijn inclusief BTW en uiteraard met gespecificeerde factuur op naam
-Alles is ruim op vooraad aanwezig anders zetten WIJ geen advertentie!
-Altijd alles ongebruikt en origineel verpakt!
-Wij versturen wanneer u het uitkomt, overdag, in de avond of weekend, u mag het zeggen.

U kunt de spullen natuurlijk ook in onze winkel komen bekijken en direct kopen!
Kom langs voor een bakkie koffie en advies, zowel gevraagd als ongevraagd :-)
 
Contactgegevens:
GereedschapPro
Stephensonstraat 4-6
2014KD Haarlem
Tel: 023-76 023 76
 
Openingstijden afhaalbalie/showroom (op afspraak):
Zie de website onder contact

Deel deze advertentie met:
|