Het stille huis "Ruth Rendell"

prijs
€ 4,95
datum plaatsing
26-01-17
conditie
nieuw
adverteerder
Anna
type
aangeboden
adverteert sinds
13-08-2013
plaatsnaam
Haarlemmermeer
telefoon
n.v.t.
gezien
1 x
snelcode info
2786010

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

"Ismay en Heather zijn twee zussen van in de twintig die samenwonen in een kleine flat in de buurt van London. Boven hen woont hun moeder Beatrix. Wanneer Heather een relatie krijgt met Edmund en de twee besluiten te trouwen, staat Ismay voor een moeilijke besluit. Moet zij Edmund vertellen over wat er in het verleden is gebeurd? Want de twee zussen en hun moeder delen een geheim.
Twaalf jaar geleden, toen Beatrix en Ismay terugkwamen van een midagje winkelen, troffen ze het levenloze lichaam van Beatrix' tweede echtgenoot Guy - met wie ze nog niet zo lang daarvoor was getrouwd - aan in het bad. Heather, die de man haatte, was alleen met hem in huis geweest. Haar kleren waren drijfnat, verder toonde ze geen enkele emotie.
Ismay heeft al die jaren vermoed dat haar zusje Guy heeft verdronken. Hoewel ze deze beschuldiging nooit heeft uitgesproken. Dan sterft er opnieuw iemand in Heathers omgeving, maar er is niemand met wie Ismay hierover kan praten... "

NIEUW in originele staat.

Prijs excl. verzendkosten €2,95

Deel deze advertentie met:
|
de beste slechtweervoorziening