AANBIEDING - MarineSports Rubberboot 300

prijs
€ 809
datum plaatsing
15-10-16
conditie
nieuw
adverteerder
Trustwatersport
type
aangeboden
adverteert sinds
21-05-2012
plaatsnaam
Zwanenburg
telefoon
0622918080
gezien
34 x
snelcode info
3481689
Financieren?
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Watersport en Boten > Boten en Jachten > Rubberboten en Ribs

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Merk: Overige merken
 ● Model of Type: MarineSports MSD 300 Luxe
 ● Bouwjaar: 2016
 ● Lengte (in mtr): 3
 ● Breedte (in mtr): 1.52
 ● Diepgang (in mtr): 0
 ● Slaapplaatsen (aant): 0
 ● Hutten (aant): 0
 ● Rompmateriaal: Tubes

OMSCHRIJVING:
Nu bij Trustwatersport de originele MarineSports MSD300 rubberboot van  € 899,-- voor slechts € 809,--  Uw voordeel bedraagt € 90,-- euro.

MarineSports MSD300 Luxe Rubberboot
Deze rubberboten hebben een perfecte afwerking waardoor zij zich onderscheiden van de gemiddelde rubberboot die u elders worden aangeboden. 

De Marinesports 300 Airdeck Rubberboot is een echte alleskunner, ideaal als bijboot maar ook om aangename vaartochten te maken op een mooie zomerdag. Deze boot garandeert plezier voor jong en oud! Met het maximale motorvermogen van 10 pk kan deze boot alle uitdagingen aan!
 
De Marinesports 300 Rubberboot is standaard uitgerust met een overdrukventiel en opblaasbare kiel. De gelamineerde spiegel garandeert een watervaste afdichting waardoor onderhoud tot het minimum beperkt wordt.

Ook is de MSD serie voorzien van een spatrand met RVS ogen en een flinke grijplijn geheel rondom de boot. De opblaasbare kiel zorgt voor een strakke V-bodem die de vaareigenschappen aanzienlijk verhogen (stabiliteit en bestuurbaarheid).

Model: AIRDECKVLOER
De Marinesports rubberboot met airdeckvloer is een rubberboot met opblaasbare kiel en bodem. Hierdoor is de rubberboot super licht van gewicht, heeft deze zeer geringe pakmaten en zijn de vaar- en roeieigenschappen uitstekend. Bovendien verhoogt de airdeckvloer het zitcomfort. Het opbouwen van de rubberboot is zeer eenvoudig.

Model: ALUMINIUMVLOER
De Marinesports rubberboot met aluminiumvloer is uitgerust met een opblaasbare kiel. Door deze kiel heeft de rubberboot, net zoals de rubberboot met luchtvloer, een diepe V-bodem. Hieraan ontleent de rubberboot zijn perfecte vaar- en roei- eigenschappen. De  aluminium vloer zorgt voor grote stevigheid en stabiliteit, is onderhoudsvrij en zeer robuust. Ook deze serie rubberboten is uitermate geschikt om in de davits van een groter jacht te hangen.

Standaard uitrusting
Verder worden de Marinesports Rubberboten geleverd met een standaard uitrusting die bestaat uit 2 aluminium peddels, voetpompje, bankje en een reparatiesetje. Het geheel wordt verpakt in een handige draagtas van goede kwaliteit. 

Garantie
De garantie is 2 jaar en geldt verder alleen onder normaal particulier gebruik en niet voor verhuur van uw boot. Wij zullen u de garantie-voorwaarden op aanvraag tonen.
   
Combinatie met buitenboordmotor
Naast deze Marinesports Rubberboten kan Trustwatersport u ook een bijpassende buitenboordmotor leveren van diverse A-merken. Vraag naar onze combinatieprijzen en mogelijkheden.

ADVERTEERDER:
Naam: Trustwatersport
Tel: 0622918080
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/3003124/ko


Deze artikelen zijn ONLINE te bestellen in de webshop van Trustwatersport. Gewoon even gezellig langskomen op de Venenweg 71 in Zwanenburg (tussen Amsterdam en Schiphol) kan natuurlijk ook. De koffie staat altijd klaar.

We zijn gevestigd op:
Industrieterrein de Weeren
Venenweg 71
1161 AK Zwanenburg

Contact:
06-53401410 (Thierry)
06-22918080 (Leo)

TRUSTWATERSPORT is dealer van: Course-keeper - DoubleLock Sloten en Kabels - Easy roller Boottrailers - Epifanes Verven en Lakken - Haswing Electramotoren - Jobe Funtubes - Majoni Fenders - MarineSports Rubberboten en RIB’s - Mastervolt  Acculaders - MinnKota Electramotoren - Navisafe Navigatieverlichting - NGK Bougies - Rubberboot Onderdelen - Safewinch Handlieren - Sierra Marine Products - Sjippie Cleaning Products - Solas Propellers - Steady Sloten - TK Spuitverf - Tohatsu Buitenboordmotoren - Topcraft sloepen - Ultraflex Remote Control.

KIJK OOK OP ONZE WEBSHOP.

Deel deze advertentie met:
|