Vacature Advisor Broker

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
24-11-16
adverteerder
J. Voogt
type
gevraagd
adverteert sinds
19-02-2014
plaatsnaam
Heerlen
telefoon
n.v.t.
gezien
18 x
snelcode info
3300581

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Vacature Broker

Factoring Broker
Voor onze jonge dynamische organisatie zijn wij voor diverse locaties in Nederland op zoek naar ondernemende commerciële toppers die ons team willen komen versterken. Ben jij commercieel sterk ontwikkeld en beschik jij over de juiste leidinggevende capaciteiten en ondernemersgeest? Dan komen we heel graag met je in contact!

Functie-inhoud:
Als factoringbroker stuur je het team van adviseurs aan en geef je ondersteuning en advies op het gebied van lead-generation, target-planning en verkoopgesprekken. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor opdrachtgevers bij het voorbereiden, samenstellen en afwikkelen van factoringdossiers. Tenslotte ben je verantwoordelijk voor het informeren, adviseren en ondersteunen van de directie over marktontwikkelingen, geboekte en te verwachten resultaten, alsmede de groei en ontwikkeling van de organisatie.

Functie eisen:
- Afgeronde MBO/HBO-opleiding, bij voorkeur richting CE of operationeel management
- Sterk ontwikkelde leidinggevende en communicatieve vaardigheden
- Ondernemersgeest, doorzettingsvermogen, creativiteit en flexibiliteit

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie binnen een gedreven en ambitieuze organisatie met uiteraard aantrekkelijke verdiensten. Ons verdienmodel is gebaseerd op prestatie en performance dus jij bepaalt de hoogte van je inkomen. Enthousiast over deze functie?

Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreid CV.


envinity@outlook.com

Deel deze advertentie met:
|