Goede, mooie én goedkope website?

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
30-09-16
conditie
gebruikt
adverteerder
Sandy Kuipers
type
aangeboden
adverteert sinds
24-03-2012
plaatsnaam
Hengelo (O)
telefoon
0640952446
gezien
1 x
snelcode info
1367757
Financieren?
Verzekeren?

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

GOEDE, MOOIE ÉN GOEDKOPE website?

Zie uw website als uw online visitekaartje, die een goede indruk moet achterlaten.
De vertegenwoordiging van uw bedrijf op het internet zal u meer perspectief bieden voor de toekomst. Kosten- en tijdsbesparing, meer klanten, meer geld te verdienen.

Een website hoeft echt geen duizenden Euro’s te kosten als u niet al te hoge eisen stelt. Ik weet hoe een website gebouwd moet worden, ook met betrekking tot internet marketing en zoekmachine optimalisatie en ben daar goed in en snel. Daarvan kunt u profiteren.

Graag bied ik u na overleg eerst een websiteconcept aan, op basis waarvan u vrijblijvend kunt beslissen of u verder met mij in zee wilt gaan of niet. Vervolgens kan ingeschat worden hoeveel tijd het ongeveer gaat kosten en wordt uw website uitgewerkt. Normaliter kunt u binnen enkele werkdagen de site online krijgen. Ik kan u alles uit handen nemen, maar hoe meer u zelf aanlevert, hoe minder werk ik eraan heb en hoe minder het u zal kosten.

Houdt u het eenvoudig, dan bent u zeker niet meer dan € 250 kwijt, wellicht zelfs maar de helft. Er zijn massa’s webdesigners die u gerust 5 tot 10 keer zoveel kosten in rekening brengen en doen voorkomen alsof dat normaal is, maar het kán echt wel goedkoop.

Mijn uurtarief is slechts € 25,00 excl. BTW en dat is beslist geen standaard tarief. Een kleine investering voor een professionele website, die zichzelf royaal zal terugbetalen.

U kunt dagelijks bij mij terecht voor allerlei websitezaken, beheer en onderhoud, het bijwerken/aanpassen van uw website, ondersteuning in domeinbeheer en hosting, enz. en ik ondersteun u met alle plezier. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent.

Een extraatje van mijn kant is de grafische vormgeving - ik bied u een goede én mooie website aan, zodat deze zich duidelijk zal onderscheiden van standaard websites. De site zal er bovendien op taalkundig gebied perfect en goed verzorgd uitzien.

Tot slot denk ik altijd graag met u mee om uw website zo aantrekkelijk mogelijk voor te laten komen en u kunt van mij op aan. Ik heb zelf ook graag eer van mijn werk.

Kijkt u op www KuiPerspective nl voor meer uitgebreide informatie?

Sandy Kuipers
KuiPerspective
Websites en Teksten

Deel deze advertentie met:
|