Parrot Bebop drone €447,95 blauw, geel of rood

prijs
€ 447,95
datum plaatsing
23-02-17
conditie
nieuw
adverteerder
AH Peters Tech bv
type
aangeboden
adverteert sinds
18-10-2012
plaatsnaam
Hengelo (O)
telefoon
0742567189
gezien
9 x
snelcode info
6150918

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Verzamelen en Hobby > Modelbouw > Radiografisch

KENMERKEN:
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Conditie: Nieuw
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 0
 ● Levertijd (in dagen): 2

OMSCHRIJVING:
De robuuste en ultralichte quadricopter

Parrot Bebop Drone biedt nog niet eerder vertoonde prestaties voor een recreatieve drone. Het uiterst geringe gewicht en de materiaalsamenstelling van ABS versterkt met glasvezel maakt de Parrot Bebop Drone robuust en gebruiksvriendelijk tegelijk. Bij een schok stopt het systeem automatisch de schroefbladen en in een noodsituatie kunt u met de Emergency mode de drone direct laten landen. Tot slot zorgt de in de verpakking meegeleverde romp van PPE voor een veilige vlucht binnenshuis.

Een verbazingwekkende stabiliteit
Om een optimale stabiliteit te kunnen bieden zonder in te leveren op de bestuurbaarheid, combineert de Bebop Drone de gegevens van de verschillende sensoren op basis van 3 assen: de snelheidsmeter, de gyroscoop en de magnetometer. Een ultrasone sensor met een bereik van 8 m, een druksensor, en een verticale camera die de grondsnelheid meet.

Een Fisheye-camera met 14 miljoen pixels
De Parrot Bebop Drone is uitgerust met een fotocamera met 14 megapixels en een fisheye-lens en kan dan ook over 180° fotos maken van uitzonderlijke kwaliteit. Dankzij de volledig gedigitaliseerde stabilisatietechnologie van de afbeeldingen maakt u met de Bebop Drone fantastische beelden tijdens het vliegen, ongeacht de bewegingen die zich voordoen bij het vliegen met een quadricopter. De drone is bestand tegens spatwater en stof. Sportcameras vertonen vaak verstoringen van de horizontale lijnen. De camera van de Parrot Bebop Drone veroorzaakt echter geen afwijkingen in de horizontale lijnen. Dit betekent dat de horizon niet met een kromming wordt weergegeven.

Besturing met geïntegreerde GPS
Dankzij de geïntegreerde GPS bedient u de Bebop Drone rechtstreeks via de kaart: plan uw vluchten op uw smartphone en stuur vervolgens de drone op pad! GPS-lokalisatie op +/- 2 m nauwkeurig dankzij de GNSS-chip voor GPS, tracking via de Glonass-satelliet. Dataopslag van meer dan 350 vluchten. Bekijk vervolgens al uw vluchten in 3D in de Parrot Cloud dankzij de verzamelde snelheids- en hoogtedata.
Na aankoop beschikking over Flight Plan, dat geïntegreerd is in de gratis applicatie FreeFlight 3.

Intuïtieve besturing met de app Freeflight 3
Freeflight 3 is beschikbaar voor iOS en Android. De ergonomie is ontwikkeld met het oog op een groot gebruiksgemak, zodat de piloot zich volledig kan overgeven aan het plezier van het vliegen. In het startscherm heeft de piloot toegang tot de basisfuncties: besturing, fotos/videos, vliegplan, Cloud Pilot Academy.

Freeflight 3 biedt een ruime keuze van instellingen: snelheid, maximale hoogte, vliegmodus (snelheidsmeter, virtuele joystick..). Freeflight 3 biedt ook functionaliteiten die uitsluitend voor uw plezier zijn, zoals flips uitvoeren met een klik! De foto- en videostream van Bebop wordt real time gesynchroniseerd met uw smartphone. Stuur de mooie opnames naar Facebook of Instagram.
In een handomdraai deelt u uw ervaringen via uw YouTube-kanaal!

Bebop Drone zet een wifinetwerk op
Een MIMO-wifiverbinding: De Parrot Bebop Drone heeft 2 dual band wifi-antennes waarmee het zowel de 2.4 GHz- als de 5 GHz-frequentie in MIMO kan beheren. De Bebop genereert zijn eigen netwerk conform de Wifi-norm 802.11. Al naar gelang de drukte op het netwerk kunt u voortaan kiezen voor de frequentie van uw voorkeur.
Gestabiliseerde Full HD Video 1080P
Dankzij de algoritmes die de ingenieurs van Parrot hebben ontwikkeld, beschikt de Parrot Bebop Drone over een stabiliseringssysteem dat gebaseerd is op 3 assen. Daardoor wordt de opnamehoek constant gehouden, ongeacht de helling van de drone en de bewegingen die worden veroorzaakt door turbulentie.

180° gezichtsbereik, te bedienen door de piloot
De piloot kan via de besturingsapp met een simpele duimbeweging de hoek van de camera instellen. De horizontale verplaatsing over 180° gebeurt volledig digitaal en onafhankelijk van de drone zelf.

Parrot Cloud
Bewaar de gegevens van uw vluchten en deel uw fotos, videos en overige vliegdata met de andere leden van de Parrot Cloud. Deel via een verbinding met YouTube of Facebook. Meld u ook aan bij de Parrot Cloud, waarvan inmiddels al meer dan 150.000 piloten lid zijn. Gratis gegevensopslag van uw vluchtgegevens en 3D replay-functie.

Return Home
Druk op Return Home en de Bebop Drone komt in een rechte lijn terugvliegen naar de positie van waaruit de sessie gestart is. Indien de drone zich op een hoogte van meer dan 10 m bevindt, dan keert hij direct terug naar de oorspronkelijke positie. Bevindt hij zich op minder dan 10 m hoogte, dan vliegt hij omhoog tot aan 10 m, en keert hij vervolgens terug naar de oorspronkelijke positie. Zodra de drone op de startpositie is aangekomen, zal hij zichzelf stabiliseren op een hoogte van 2 meter.
Gratis Freeflight 3-app
Met de Bebop Drone kunt u beschikken over een gratis besturingsapp voor smartphone of tablet.

Converterman (AH Peters Tech B.V.)
Pakhuisstraat 10
7553 GX Hengelo
074-2567189

Openingstijden: maandag-vrijdag 9:00-17:30 zaterdag 9:30-12:30

EXTRA KENMERKEN:
 ● Merk: Parrot
 ● Type: Bebop, Helikopter
 ● Type motor: Elektro
 ● Eigenschappen: RTR (Ready to Run)

ADVERTEERDER:
Naam: AH Peters Tech bv
Tel: 0742567189
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4656219/ko

AH Peters Tech B.V.
Pakhuisstraat 10
7553GX Hengelo
074 2567189

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30
Zaterdags van 9.30 tot 12.30

Deel deze advertentie met:
|