Quinny speedi sx (rood)

prijs
t.e.a.b.
datum plaatsing
02-09-16
conditie
gebruikt
adverteerder
Estric
type
aangeboden
adverteert sinds
03-07-2010
plaatsnaam
Hillegom
telefoon
n.v.t.
gezien
3 x
snelcode info
3073900

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Te koop aangeboden omdat de kids niet meer gereden willen worden.

Deze rode wandelwagen is ideaal voor kleine kindjes die nog veel slapen, want dan laat je eenvoudig de rugsteun zakken. Wil je kind de wereld bekijken, dan doe je de rugsteun makkelijk omhoog.
Deze comfortabele wagen kan ook makkeijk worden aangepast aan de grootte van je kindje. De meerpuntsgordel is verstelbaar en het voetenplateau kan omhoog/naar beneden geklapt worden.

De wagen is ook veel comfortabeler dan een gewone buggy voor je kindje, maar ook zeker voor jezelf, want de wagen is stabiel en makkelijk wendbaar. Geschikt voor in het bos en op straat, voorwiel kan goed draaien, maar kan ook vastgezet worden. De duwstang is verstelbaar en er zit een handrem op. En een voetrem met blokkeerstand.

Er zit een verstelbare zonnekap bij in dezelfde kleur als de wagen en een boodschappen mand die groter en kleiner te maken valt.
We hebben zelf nog een extra boodschappennetje erbij gekocht.

Alle 3 de wielen zijn simpel demontabel om de wagen nog platter te maken, dus volledig inklapbaar (zie foto) en past daardoor makkelijk in de auto.
Hier en daar zit wel een lichte beschadiging, maar de wagen ziet er nog goed uit en heeft alles wat je nodig hebt om je kind comfortabel te vervoeren.


Graag een goed bod op de site of per email.

Optioneel: Oranje slaapzak met blauwe binnenkant. Zie de andere
advertentie.

Deel deze advertentie met:
|