Rijstzak model zadel (ongevuld en inclusief rits)

prijs
€ 25
datum plaatsing
08-10-16
conditie
nieuw
adverteerder
Jasperina
type
aangeboden
adverteert sinds
10-05-2014
plaatsnaam
Hoeksche Waard
telefoon
n.v.t.
gezien
3 x
snelcode info
3576484

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

De zadel rijstzak (inclusief rits) De unieke vorm van de foto zadel rijstzak is geschikt voor montage over de auto raamopening, omheining, rotsen en dergelijke. De foto rijstzak biedt eenuitstekende camera ondersteuning voor elke camera en lens combinatie. Het biedt een zeer solide platform voor grote lenzen zoals de 500mm en de 600mm. Ook op zijn kop op bv een dak of motorkap is hij perfect als stabilisator. Door de rits is hij leeg mee te nemen naar het buitenland. En daar te plaatsen de zak te vullen met bonen, rijst, polyethyleen korrels of een aantal andere materiaal. Hoe zwaarder de foto rijstzak hoe stabieler hij zal worden, vooral als u fotografeer met een grote lens zoals als een 500mm of 600mm. De rijstzak heeft twee keper draagbanden en een rits, die is zorgvuldig weggewerkt om beschadigingen te voorkomen. Op onze website staan al onze modellen en regelmatig aanbiedingen.

Aanbieding voor het voorjaar. Basis beanbag model spiegelreflex B24xL32cm ongevuld €15,00 plus een basis regenhoes €15.00 nu samen voor €25.00 excl. 3.20 verzendkosten.(zie andere advertenties)

Deel deze advertentie met:
|