Agressie bij honden met DVD- Martin Gaus

prijs
€ 29,95
datum plaatsing
17-09-12
conditie
nieuw
adverteerder
PeJe Diertotaal
type
aangeboden
adverteert sinds
08-12-2012
plaatsnaam
Hoogeveen
telefoon
0528851449
gezien
109 x
snelcode info
1796548

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Agressie van uw hondEng en vervelendVoor baas en aangevallen persoon of hond is agressie vervelend en beangstigend. Dit probleemgedrag kan in veilige banen geleid worden en zelf omgebuigd worden naar sociaalvaardig gedrag. Training met stappenplanIn een zorgvuldig opgebouwd stappenplan doet dit boek uit de doeken hoe er door middel van trainen agressie voorkomen en verholpen kan worden. Het boek beschrijft de oorzaken van agressief gedrag, zodat u een plan van aanpak kunt maken. De foto's zijn verhelderend en de instructie DVD laat u duidelijk zien wat de bedoeling Gaus heeft deze methode gebasseerd op jarenlang ervaring met probleemhonden. De methode wordt met succes toegepast op de hondenscholen van Martin methode gaat pijn of dreiging met pijn uit de voor meer boeken over gedrag, opvoeding en gezondheid van uw hond op />
Uw betrouwbaar adres voor service en kwaliteit; aangesloten bij Webshopkeurmerk, Dibevo en Webshoptoppers

Voor al uw dierbenodigdheden voor .
Hond, kat, paard, vogel, konijn, fret, cavia, hamster, muis, tamme rat en ook aluminium volierepanelen voor kattenren, voliers en vijverafdekking op maat gemaakt.

Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/1646240


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|
de beste slechtweervoorziening