Serviceluik en camper deur in iedere gewenste maat

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
12-01-14
conditie
nieuw
adverteerder
CamperBouwNederland
type
aangeboden
adverteert sinds
28-02-2012
plaatsnaam
Hoogeveen
telefoon
0651474971
gezien
46 x
snelcode info
3188627
Financieren?
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Caravans, Campers en Kamperen > Accessoires en Toebehoren

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen

OMSCHRIJVING:

 

Serviceluiken, bagageluiken, garagedeuren en camperdeuren  (max 2000 x 2000mm )

Serviceluiken op maat
CamperBouwNederland levert bagageluiken, serviceluiken, garagedeuren en deuren voor uw (casco) camper op maat. Iets waar iedere camper bouwer tegen aanloopt is dat er bijna geen afwijkende maten bagageluiken, serviceluiken,garagedeuren en deuren voor uw (casco) camper te koop zijn. U heeft dan keuze uit de afmetingen die de fabrikanten aanbieden (standaard maten) CamperBouwNederland levert bagageluiken, serviceluiken, garagedeuren en deuren voor uw (casco) camper op iedere gewenste maat.
U kan bij ons een bagageluik, serviceluik, garagedeuren of deur voor uw (casco) camper op maat bestellen. Tevens kunt u er zelfs voor kiezen om alleen het frame te bestellen zonder plaat zodat uw het eigen uitgezaagde paneel weer kan gebruiken. Dit bespaard kosten en bovendien is het grote voordeel dat de deur / luik dezelfde kleur heeft als de rest van de camper.
Technische specificaties
De maximale afmeting die wij kunnen leveren is 2000 x 2000mm voor wanddiktes van 28 t/m 50mm. Het frame van deze luiken is gemaakt van alluminium met een rubber afsluit profiel.
Wij kunnen de serviceluiken voor uw camper geheel compleet leveren inclusief sloten en sleutels (tegen meerprijs en in verschillende uitvoeringen)
De levertijd van deze luiken / deuren is afhankelijk van de periode in het jaar maar zal zo rond de 6 weken zijn.
Verschillende soorten

Model 12 :

Dit model is gelijk aan Model 4, het enige verschil is dat model 12 een dubbele rubberen afdichting heeft, voor de rest zijn de luiken hetzelfde.


Model 10 :
Het luxe model bestaat uit een frame met een rubber afdichting tussen de 2 profielen aan de buitenzijde. Het frame en de rubber afdichting lopen geheel over in elkaar, zodat het een geheel lijkt met een zwarte streep ertussen. Dit serviceluik kan worden gebruikt bij wanddiktes van 35 tot 50mm. Dit serviceluik word door de meeste camperfabrikanten gebruikt vanaf bouwjaar 2004 tot heden.

Model 4 :
Het model tussen het luxe en oude model bestaat uit het frame met de rubber afdichting tussen de profielen aan de binnenzijde. De rubber afdichting is niet zichtbaar zodra het serviceluik dicht is. Dit serviceluik kan worden gebruikt bij wanddiktes van 28 tot 42mm.

Garageluiken
Ook kunnen wij de garagedeuren leveren met afwijkende hoeken. (Zie foto) Ook kunnen wij deze luiken leveren tot een maximale grootte 2000 x 2000mm. Voor een garageluik kan het nieuwste model of het tussen model gebruikt worden.

Deze serviceluiken worden voor de volgende fabriekscampers gebruikt :Carthago, Frankia, Niesmann Bischoff, Dethleffs, Concorde, Eriba, Hymer, Tabbert, LMC, Karmann, Eura mobil, Phoenix, Bürstner

Wij kunnen voor ieder merk camper originele serviceluiken leveren in originele kleur.

Als een van de weinige bedrijven in Nederland kunnen wij serviceluiken, garageluiken, camperdeuren en garagedeuren op maat leveren met een maximale afmeting van 2000 x 2000mm.
Wilt u recht of met ronde hoeken alles is mogelijk in de maat die u wenst.
Ook voor het monteren kan u bij CamperBouwNederland terecht, wij kunnen dit vakkundig voor u inbouwen.

Kijk voor meer info op onze website : 
Telefonisch bereikbaar altijd !!!! : 06-51474971
BEZOEK ALLEEN OP AFSPRAAK !

Of een email (zie link bovenaan advertentie)


BEZOEK VOOR CAMPERS ALLEEN OP AFSPRAAK OOK S AVONDS EN WEEKEND


ADVERTEERDER:
Naam: CamperBouwNederland
Tel: 0651474971
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/2842279/ko


CamperBouwNederland

Galvanistraat 4a , 7903 AE Hoogeveen

Tel : 0652474971 (di t/m vr van 9.00 tot 17.00uur)

LETOP : bezoek UITSLUITEND op afspraak (wij nemen graag de tijd voor u)

Deel deze advertentie met:
|