een kwestie van lef

prijs
€ 5
datum plaatsing
18-11-16
conditie
gebruikt
adverteerder
LHR
type
aangeboden
adverteert sinds
11-05-2012
plaatsnaam
Hoogezand-Sappemeer
telefoon
n.v.t.
gezien
3 x
snelcode info
1454762

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

En wie werden er dit jaar genomineerd voor een oscar? Helen Mirren, Judy Dench en Meryl Streep. Nu zelfs Hollywood de attractie inziet van vrouwen die de 40 gepasseerd zijn, is het hoog tijd voor een stijlboek voor vrouwen die ouder worden.
Veel vrouwen van 40+, 50+ en 60+ worden alleen maar mooier en hun leven wordt steeds interessanter. Dat weten ze meestal zelf het beste, maar het blijft ingewikkeld om die wetenschap te koesteren in een wereld die traditioneel de niet-piepjonge vrouw wegzet als een zielig geval en de tegenvoorbeelden afdoet als uitzonderingen.

In Een kwestie van lef zet Joyce Roodnat de genoegens van het ouder worden op een rij en beschrijft hoe elke vrouw daar haar voordeel mee kan doen. Een kwestie van lef geeft adviezen op het gebied van uiterlijk, levenshouding en mentaliteit. Daarnaast bevat het handige tips voor shoppen, kleding en make-up. De auteur onderzoekt de zegeningen en de hinderlagen van botox en collageen, maar vraagt zich bovenal af of een rimpel eigenlijk wel lelijk is. Ze ondergraaft de angst voor de overgang en stelt vast dat vrouwen op elke leeftijd nog aan seks doen en minnaars hebben. En in Een kwestie van lef wordt voor de laatste keer uitgelegd dat elke vrouw lak kan hebben aan de mening van uitgezakte mannen en zure vrouwen, of die nu jong zijn of oud.

Deel deze advertentie met:
|