Waspbane Wespenvanger

prijs
€ 36,50
datum plaatsing
12-11-16
conditie
nieuw
adverteerder
Dirk
type
aangeboden
adverteert sinds
19-11-2010
plaatsnaam
Grafhorst
telefoon
06-133 68 083
gezien
1 x
snelcode info
7378021

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

De Waspbane wespenvanger is echt uniek!


Waspbane vangt de wespen al vóórdat ze vervelend gaan worden op uw terras of in uw restaurant komen. Met speciale milieuvriendelijke lokstoffen en zijn uitgekiende vormen (voorzien van 5 patenten) vangt de Waspbane als geen ander wespen.
De Waspbane wespenvanger is in het seizoen van 2007 door verschillende bekende Nederlandse bedrijven tot grote tevredenheid gebruikt. In Engeland is de Waspbane al wat langer op de markt met als gemiddeld resultaat dat er tot 97 % minder wespensteken zijn geregistreerd in de grote attractieparken.
De Waspbane wespenvanger wordt geleverd in twee delen waarvan u het eerste deel, de bait chamber gevuld met wespen en vliegen aan het eind van het seizoen simpel in de afvalbak gooit. Het tweede deel kunt u elk seizoen opnieuw gebruiken.
Alles over de werking van de Waspbane staat zeer duidelijk in de Nederlandse gebruiksaanwijzing.

Wespen zijn nuttig

Wespen spelen een belangrijke rol in de natuur bij de bestuiving van bepaalde groepen planten, ze helpen bij het afbreken van dood hout en eten graag insecten. Wespen helpen om de aantallen insecten in toom te houden. Wist u dat een gemiddeld wespenvolk met een nest iets groter dan een voetbal, tussen de 4000 en 5000 kilo insecten in één jaar kan doden? Dat zijn genoeg insecten om een hal van 450 m² te vullen. Er kunnen wel 300 wespennesten per vierkante kilometer voorkomen!

Wespen voorkomen insectenplagen

Wanneer onnodig veel wespen gedood worden, zoals bij veel wespenvallen gebeurt, kan dat ware insectenplagen tot gevolg hebben. Onze gewassen kunnen worden bedreigd door rupsen en larven van verschillende torren en kevers. Wespen helpen muggenpopulaties onder controle te houden, alsmede populaties van andere bijtende en stekende insecten. Het zal u verbazen dat de wesp ons zelfs beschermt tegen ziektes zoals de ziekte van Lyme, door het vangen van teken.

Wespen zijn gevaarlijk

Uit Engelse cijfers blijkt dat jaarlijks tussen de 1000 en 1400 mensen sterven aan de gevolgen van een wespensteek. Naast de mensen die allergisch zijn en direct overlijden gebeurt dit veel vaker als gevolg van een hartaanval, maar de werkelijke oorzaak is dan de wespensteek (het Kounis Syndroom). Deze hartaanval is pas een paar weken later en daarom wordt de werkelijke oorzaak niet ontdekt. Als deze cijfers naar Nederland worden vertaald zijn dat tussen de 300 en 450 mensen per jaar, die overlijden als gevolg van een wespensteek. Dus naast het feit dat wespen heel nuttig zijn, zijn ze ook heel gevaarlijk. Ze beschermen ons enerzijds, maar anderzijds kunnen ze ons ook doden.

Deel deze advertentie met:
|