Vlag met naam!

prijs
€ 27,50
datum plaatsing
20-03-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Michelle
type
aangeboden
adverteert sinds
08-10-2011
plaatsnaam
Obdam
telefoon
n.v.t.
gezien
3 x
snelcode info
1405009

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Vlaggen informatie


Leuke vlaggen voor buiten aan de gevel. Voor alle gelegenheden mogelijk.

De vlaggen hebben een maat van 90 x 110 cm. Er zit bevestigingsmateriaal aan de vlag zodat de vlag alleen nog maar aan de vlaggenstok hoeft worden vastgemaakt. Het materiaal is gemaakt van dezelfde stof van de vlag.

U kunt er voor kiezen om de vlag enkel te voorzien van naam of dubbel, met of zonder geboortedatum. Alle teksten zijn mogelijk. Houdt u er dan wel rekening mee, hoe langer de naam of tekst wordt, hoe kleiner de letters worden.

Er zijn heel veel mogelijkheden. Niet alleen in het ontwerp van de vlag, maar ook in de stoffen. U kunt bij de labeldoekjes en de hartjes al een heel aantal van de stoffen zien waar ik mee werk. Heeft u liever een andere kleur of ander motief, mail dan naar de mogelijkheden. Ik weet zeker dat we er samen wel uit zullen komen.

De prijs van de vlaggen:

Vlag, aan één zijde de naam: € 27.50 (excl. verzendkosten)

Vlag, aan beide zijde de naam: € 37.50 (excl. verzendkosten)

De prijs is inclusief een naam met 6 letters. Voor iedere bijkomende letter betaald u € 0.75 extra.Levertijd:

Na dat de betaling binnen is, zal het 5 werkdagen duren voordat de vlag klaar is. Mocht u een spoed opdracht hebben, neem dan contact met mij op. Vaak kan er een opdracht tussendoor, tegen een kleine meerprijs van € 5.00.

Deel deze advertentie met:
|