Tammer Bestaat Niet: Jonge Pyrrhura Molinae Groenwangparkie…

prijs
zie omschrijving
datum plaatsing
22-03-17
adverteerder
Grace
type
aangeboden
adverteert sinds
18-05-2013
plaatsnaam
Krimpen aan de Lek
telefoon
n.v.t.
gezien
18 x
snelcode info
5216280

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Super Tamme ( maar dan echt!) Jonge Pyrrhura Molinae Groenwangparkiet
prijs op aanvraag, bijna klaar voor vertrek, nog 2 beschikbaar

De Pyrrhura Molinae of Groenwangparkiet is een bijzonder geschikte vogel om als kameraadje in huis te houden. Allereerst vanwege het formaat, zonder dat hij veel schade aan zal richten, kunt u de vogel ook binnenshuis echt vogel laten zijn. Ze vliegen graag rond en blijven zo in goede conditie in tegenstelling tot vogels die worden opgesloten in een kooi.

Bekijk de honderden foto's en video's via onze website, waar u ook vele enthousiaste reacties vind over onze vogels.

Zelf tam maken met alle grote risico's van dien is dus NIET meer nodig. Socialiseren is naast het kweken onze specialisatie. Alle vogels worden naast door de ouder vogels ook in het gezin opgevoed en intensief getraind, zodat de dieren helemaal klaar zijn voor een happy en succesvol leven als gezelschapsdier.

Er zijn echter een aantal voorwaarden die u in acht dient te nemen, wil het houden van een Pyrrhura op deze manier een succes worden.

Allereerst moet de vogel deskundig gesocialiseerd zijn. U haalt immers een wild dier in huis dat getraind dient te zijn alvorens hij in staat is zich binnenshuis te 'gedragen'.

We vertellen u er graag alles over, dus laat het gerust weten als er vragen zijn.

Het zijn erg leuke, lieve en aanhankelijke vogels. Ze houden van spelen en zitten graag bij je. Onze ervaring is dat dit heel lieve en gezellige vogels zijn, mits goed gesocialiseerd tot huisdier.

Juist dat laatste is waar wij ons al ruim 15 jaar in specialiseren. Eerst worden de vogels door de ouders grootgebracht, waarna wij starten met het socialisatie proces in het gezin. De vogels worden dus geheel in de privé sfeer gesocialiseerd, waardoor u direct een maximaal tamme vogel heeft met de best mogelijke basis om prima en verantwoord als huisdier gehouden te kunnen worden.


Wij besteden erg veel aandacht aan de socialisatie van deze vogel. U kunt uzelf hier overtuigen dat de vogel daadwerkelijk ontzettend tam is.

U krijgt niet alleen een uitgebreid opvoedingspakket mee, maar ook levenslang gratis toegang tot onze VIP Leden website met een schat aan informatie omtrent het houden van een papegaai of parkiet als huisdier.

We wonen niet ver van NS station Alexander/Alexandrium en Metro in RotterdamAl onze vogels worden met veel liefde en respect behandeld.

Het begrip tam wordt (wat wij vaak te horen krijgen ) te pas en te onpas gebruikt. Bij ons ziet u zelf hoe tam de vogel werkelijk is VOORDAT u hem meeneemt. Geen mooie verhalen; als u nu maar dit en dat doet wordt ie vanzelf tam....Laat u niets wijsmaken, er komt wel even wat meer bij kijken dan een beetje uit de hand voeren om een bij geboorte altijd wilde papegaai of parkiet te socialiseren tot huisdier.

Om misverstanden te voorkomen:

Wij beweren niet dat we de enige of grootste zijn met echt tamme vogels, dat heeft ook geen enkele meerwaarde, maar kan daarentegen juist de kwaliteit van de socialisatie ernstig aantasten. Welke vogel krijgt meer aandacht, degene die met 100 anderen samen in een volière wordt 'opgevoed' tot huisdier, of de vogel die met maximaal 4 anderen samen in de huiskamer tussen de mensen wordt gesocialiseerd? Zo simpel is het, we verwachten ook geen appel van een perenboom.

Door jaren lange ervaring in deze wat uit de hand gelopen hobby van het kweken met o.a. valkparkieten en daarbij het tam-maken van verschillende vogels kunnen we echter in alle bescheidenheid wel zeggen dat wij er alles aan doen om onze vogels i n uitstekende conditie te laten verkeren, niet voortkomen uit inteelt en met zeer veel dagelijkse zorg worden tam gemaakt. Voor vertrek zijn al onze vogel uitvoerig gecontroleerd op ziekt es en hebben ze allemaal een ontwormingskuur gehad, waardoor ze ook fysiek in uitstekende conditie verkeren.

We garanderen dus dat de vogel tam is op het moment dat u hem meeneemt ( daar kan een ieder zich zelf van overtuigen). We garanderen NIET (zoals niemand dat kan) dat de vogel tam blijft. Dit hangt hoofdzakelijk van uzelf af. Een tamme vogel is van heel jongs af aan gewend om een menselijke 'kameraad' te hebben, dus zal de vogel zich indien u die relatie voortzet absoluut aan u en anderen in het gezin hechten.Laat u de vogel echter los in de volière dan zal deze uiteindelijk weer logischerwijs naar soortgenoten toe trekken. We hebben een aantal broedende tamme koppel s. De jongen die hieruit voortkomen zijn bij wijze van spreken al in het ei gewend aan de mensen om hen heen en dus tijdens hand-opvoeding vrijwel niet angstig. Voor een redelijke vergoeding kunnen wij de vogel desgewenst ook bij u thuis brengen. In overleg komen we daar wel uit. aub niet bieden, maar bij serieuze interesse even contact opnemen.


Waarom zo'n lang Verhaal?

Vanuit onze lange ervaring is keer op keer gebleken dat het houden van een papegaai of parkiet als huisdier niet per se voor iedereen is weggelegd ook al denkt men daar zelf anders over. Omdat we te maken hebben met levende wezens en geen wegwerp artikelen is ons er alles aan gelegen dat u een goede keuze maakt waar zowel uzelf als het betreffende dier levenslang plezier van heeft. Graag verstrekken we dus VOORAF zoveel mogelijk informatie, waarmee u zelf kunt concluderen of een vogel het houden van een papegaai of parkiet als huisdier een geschikte hobby is voor u.

Geen enkele vogel verlaat ons huis voordat deze 100% zelfstandig is. Dit is altijd zo geweest, zal altijd zo blijven en is NIET discutabel. Mailtjes met de vraag of een vogel om welke reden dan ook eerder weg mag, worden NIET beantwoord, maar direct verwijderd i.v.m. onze kostbare tijd.


Let Op, Wachtlijsten:

Door de toegenomen bekendheid van de kwaliteit van onze tamme vogels, ontstaat regelmatig een wachtlijst voor de reserveringen. Men wacht liever op een echt tamme vogel dan dat men overhaast een 'bijtende schreeuwert' in huis haalt. U leest hier alles over op onze website.
Wees er dus op tijd bij, want morgen kunnen ze allemaal weer gereserveerd zijn en we behandelen elke aanvraag netjes op volgorde van binnenkomst.

Voor een redelijke vergoeding kunnen wij de vogel desgewenst ook bij u thuis brengen. In overleg komen we daar wel uit.

tammevogels.nl de kleinschalige hobby kweker met professionele aanpak en deskundig advies

aub niet bieden, maar bij serieuze interesse even contact opnemen.

Mailen is altijd beter dan bellen, want met kleine kinderen erbij hebben we het altijd druk.

Deel deze advertentie met:
|