Mr. Toppit - Charles Elton

prijs
€ 5
datum plaatsing
10-10-16
conditie
gebruikt
adverteerder
B. Rijpstra
type
aangeboden
adverteert sinds
24-02-2013
plaatsnaam
Leeuwarden
telefoon
0615157762
gezien
1 x
snelcode info
2222016

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

'En uit het donkere bos komt Mr Toppit, en hij komt niet voor jou, of voor mij, maar voor ons allemaal.'

Als The Hayseed Chronicles – een tot dan toe onbekende serie kinderboeken – in één klap wereldberoemd wordt, ontstaat onder miljoenen lezers grote ophef over de betekenis van die raadselachtige laatste zin en het mysterieuze personage Mr Toppit.
De auteur Arthur Hayman wordt in Soho door een betonwagen overreden en plukt helaas nooit de vruchten van zijn succes. De erfenis gaat naar zijn weduwe Martha en haar kinderen – de mentaal fragiele Rachel en Luke, tegen zijn zin in als hoofdpersoon vereeuwigd in de boeken van zijn vader. Maar er zijn meer kapers op de kust.
Laurie – de onbekende dikke vrouw uit Californië – heeft het ongeluk van Arthur zien gebeuren en krijgt toevalligerwijs een deel van The Hayseed Chronicles in handen. Zij zorgt voor het succes in Amerika door de boeken op de lokale ziekenhuiszender voor te gaan lezen aan patiënten. Ze blijkt haar eigen motieven te hebben, motieven die de levens van alle anderen zullen veranderen. Want in de boeken liggen geheimen verborgen, geheimen die dreigen te worden onthuld als de familie bezwijkt onder de zware last van hun erfenis.
Mr Toppit is een meeslepend verhaal over de onverwachte effecten van plotselinge faam en rijkdom. Het boek beslaat tientallen jaren, van de hoogtijdagen van de naoorlogse Britse filmindustrie tot de genadeloze showbizzwereld in het Los Angeles van de eenentwintigste eeuw.

Deel deze advertentie met:
|