Voor altijd dichtbij mij - het verhaal van mijn miskraam

prijs
€ 16,50
datum plaatsing
22-03-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Thea Jurina
type
aangeboden
adverteert sinds
01-07-2013
plaatsnaam
Ljouwert
telefoon
0629389843
gezien
1 x
snelcode info
2554360

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Word je geraakt door de tekst op de achterkant? Koop dan mijn boek, ik schrijf er (gratis) een persoonlijke boodschap voor je in.


En dan zien we op de monitor dat het hartje van ons kindje in mijn buik niet meer klopt… Mijn miskraam zet mijn leven op z’n kop. Ik kom terecht in een achtbaan van gevoelens en emoties. Eén ding weet ik echter zeker: over een poosje zal ik begrijpen waarvoor dit allemaal goed is geweest.

“Durf gevoelens toe te laten; nodig ze uit, je hebt ze niet voor niks. Ik mocht meemaken dat de heftige, zware en intens verdrietige gevoelens golven waren waarin ik kon zwemmen.”

Wat ik voel en weet, is dat ik dit proces van verlies wil doormaken op mijn eigen manier. Wat iedereen er ook van vindt, het is mijn lichaam en ik wil dit vanuit liefde meemaken. Ik omarm mijn verdriet, voor mezelf en dit kindje. En ik weet: ze is…

voor altijd dichtbij mij…

1 op de 5 Nederlandse vrouwen krijgt te maken met een miskraam. Vaak wordt daar niet over gesproken. De schrijfster van dit boek kiest ervoor om haar ervaring op een heel persoonlijke manier te delen. Ze ontdekte tijdens deze heftige periode haar vrouwelijke kracht. Tijdens en na haar miskraam werd ze zich extra bewust van het feit dat iedereen aldoor keuzes maakt. Ze besluit vanaf dat moment om dicht bij zichzelf te blijven. Ze kiest nu voor een leven vanuit voelen, aandacht en meegaan met je eigen stroom. Door haar verhaal te vertellen, inspireert ze andere vrouwen om ook in hun kracht te gaan staan en hun eigen weg te kiezen, ondanks de soms verdrietige of moeilijke gebeurtenissen op je pad.

Thea Jurina (1984) is moeder van zoontje Lukas, ’bonus-moeder’ van de twee zoons van haar partner en tijdens het schrijven van dit boek zwanger van zoon Ruben. Thea geeft lezingen en individuele gesprekken en maakt samen met haar partner online uitzendingen ‘aandachts-tv’.

twitter: @theajurina
www.theajurina.nl

Deel deze advertentie met:
|
de beste slechtweervoorziening