FM Group

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
24-01-17
adverteerder
Kevin
type
aangeboden
adverteert sinds
16-02-2014
plaatsnaam
Leeuwarden / Ljouwert
telefoon
n.v.t.
gezien
1 x
snelcode info
3279488

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

FM GROUP stelt zich tot doel u een zeer voordelig aanbod van hoogwaardige producten te bieden en indien u dat wenst een inkomen te verschaffen op een manier die u tot nu toe zeer waarschijnlijk nog niet eerder hebt ervaren.

Daarnaast bieden we ook professionele cosmetica producten voor slechts 1/5 van de prijs die u normaal betaalt en die u zeker eens uit zou moeten proberen. En last but not least bieden we een heel verrassende lijn For Home producten.

Kortom FM GROUP biedt U de mogelijkheid om op een leuke - ontspannen manier, met (h)eerlijke / leuke producten bezig te zijn voor uw zelf of als (bij) verdienste.

Financiële vrijheid is een keuze! Wilt u een extra inkomen opbouwen of wilt u gewoon fun beleven in deze
fantastische wereld van geuren en daarbij maandelijks financieel stabieler in uw schoenen kunnen staan, dan is dit uw kans.

Wilt u uw toekomst veilig stellen, dan zal u daar zelf moeten voor zorgen en voor wie gemotiveerd en gedreven is kunnen wij heel veel betekenen.

Deel deze advertentie met:
|