Argan-olie

prijs
€ 15
datum plaatsing
04-02-17
conditie
nieuw
adverteerder
Orhan Yildiz
type
aangeboden
adverteert sinds
27-02-2014
plaatsnaam
Leeuwarden / Ljouwert
telefoon
0622279107
gezien
6 x
snelcode info
3329032

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Tien jaar geleden kende niemand de term "Argan", maar al eeuwen lang is het bekend in de Arabische wereld, de "Berber-vrouwen" waren de eersten die het gingen gebruiken. Zij gebruikten dit voor om hun huid zacht en jong te houden. Maar gingen het ook voor meerdere cosmetische doeleinden gebruiken zoals haar, en zelfs massageolie. Argan-olie is ook zeer geschikt voor het verzorgen van nagels, en lippen. Maar kan ook verwerkt worden in een gezichtsmasker. Maar maakt ook droog en futloos haar tot glanzend en levendig. Men kan het gebruiken voor alle typen van huid en haar.

Argan-olie wordt geproduceerd in het zuiden van Marokko. De boomgaarden waar de "arganboom" groeit, geeft heel veel vrouwen werk en dus een inkomen. Alles wordt via "fair-trade" organisaties opgezet, ook de overheid in Marokko speelt een belangrijke rol hierin.

Argan-olie wordt het "Marokkaanse goud" genoemd, niet alleen omdat de olie goudkleurig is. Maar omdat het een persoon die het gebruikt een gouden uitstraling geeft via huid en haar.

Azargane Argane Cosmetique(AAC) heeft elke week nieuwe aanlevering vanuit Agadir(zuiden van Marokko) en kan in Nederland niet-geparfumeerde Argan-olie leveren! Flesjes van 60ml kunnen wij als ACC aanbieden voor vijftien euro. Wanneer u het internet zoekt kunt u in heel Europa, niet zoiets gelijk vinden tegen deze voordelige prijs.

Azargane Argane Cosmetique voor pure en niet-geparfurmeerde 'Argan-olie" het Marokkaanse goud voor huid en uw haar.

Deel deze advertentie met:
|
Goed voor lichaam en geest