dozenboor diamant boormachine dozenboormachine

prijs
€ 269
datum plaatsing
19-04-12
conditie
nieuw
adverteerder
Alduro Trading B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
11-12-2012
plaatsnaam
Lelystad
telefoon
0320253161
gezien
156 x
snelcode info
1410647

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Wij zijn het bedrijf FERAMOTOOLS leverancier van specialistisch gereedschap voor professioneel gebruik. KIJK OOK NAAR AL ONZE ANDERE ADVERTENTIES VOOR MEER AANBIEDINGEN EN MODELLEN!


?Dozenboor diamant boormachine BB1003 met twee versnellingen

De 1700 Watt dozenboor diamantboormachine BB1003 van FERAMOTOOLS is een sterke, zeer lichte en compact machine die speciaal is ontwikkeld voor het droog boren van electradozen in steen, kalkzandsteen, gibo enz. De aansluiting van de boormachine is direct al uitgerust met een M16 draad, zodat de 82 mm dozenboren direct op de as aangesloten kunnen worden. Tevens zit er een geintegreerde stofafzuiging in de as die met de meegeleverde stofadapter 50% van het boorstof kan afzuigen. De machine is uitgerust met een goede slibkoppeling en een lange handgreep voor het veilig boren uit de hand. Doordat het handvat op de achterzijde van de machine is geplaatst, kan er zeer nauwkeurig met deze machine geboord worden.

PRODUCTSPECIFICATIES
Merk: FERAMO TOOLS
Type: BB1003
Vermogen: 1700 Watt
Boor capaciteit: max. 100 mm
Aansluiting: M16
Twee stands schakelaar: 1500 & 2300 toeren
Voltage: 230 Volt
Gewicht: 3,8 KG
Droog te gebruiken
Inclusief: kunststof koffer
1 jaar fabrieksgarantie.

LET OP!! Wanneer de Boormachine intensief gebruikt word en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 3 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt niet onder de fabrieksgarantie van alle gereedschapsmerken!


Veilig betalen via iDeal & Paypal is mogelijk. Ook versturen wij onder rembours. Wij leveren in heel EUROPA binnen 3 werkdagen incl. factuur en garantie. Afhalen is mogelijk bij ons magazijn te Lelystad, Nederland. Met een geldig Belgisch BTW nummer kunt u belastingvrij bij ons kopen. Alle genoemde prijzen zijn excl. 19% BTW. Typ fouten en tussentijdse prijswijzigingen

BEL VOOR MEER INFORMATIE MET ONZE FERAMOTOOLS KLANTENSERVICE: +31 (0) 320-253161, OF MAIL ONS

Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/1570859


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|