hand ontstopper rioolontstopper rioolontstoppen

prijs
€ 189
datum plaatsing
23-04-12
conditie
nieuw
adverteerder
Alduro Trading B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
11-12-2012
plaatsnaam
Lelystad
telefoon
0320253161
gezien
125 x
snelcode info
1417329

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Wij zijn het bedrijf FERAMOTOOLS leverancier van specialistisch gereedschap voor professioneel gebruik. KIJK OOK NAAR AL ONZE ANDERE ADVERTENTIES VOOR MEER AANBIEDINGEN EN MODELLEN!


Merk: FeramoTools

Industrieel gebruik handontstopper voor het onder hoge druk ontstoppen van afvoeren, toileten, doucheputjes enz. De pomp is te gebruiken met de vaste stang met daaraan de rubberen nap, of met de meegeleverde flexibele slang.
Door de rubberen nap op de afvoer te plaatsen, en daarna het drukreservoir op te pompen, kan u wanneer u de juiste druk bereikt met de hendel de druk vrijlaten, waardoor de druk de verstopping in de leiding wegblaast.
Deze manier van ontstoppen voorkomt beschadigingen aan uw leidingstelsel.


Veilig betalen via iDeal & Paypal is mogelijk. Ook versturen wij onder rembours. Wij leveren in heel EUROPA binnen 3 werkdagen incl. factuur en garantie. Afhalen is mogelijk bij ons magazijn te Lelystad, Nederland. Met een geldig Belgisch BTW nummer kunt u belastingvrij bij ons kopen. Alle genoemde prijzen zijn excl. 19% BTW. Typ fouten en tussentijdse prijswijzigingen

BEL VOOR MEER INFORMATIE MET ONZE FERAMOTOOLS KLANTENSERVICE: +31 (0) 320-253161, OF MAIL ONS

Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/1570985


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|