waterzuiger vloeistofzuiger waterstofzuiger 60L

prijs
€ 595
datum plaatsing
23-07-12
conditie
nieuw
adverteerder
Alduro Trading B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
11-12-2012
plaatsnaam
Lelystad
telefoon
0320253161
gezien
99 x
snelcode info
1641504

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Wij zijn leverancier van het merk FERAMOTOOLS en ander specialistisch gereedschap voor professioneel gebruik. KIJK OOK NAAR AL ONZE ANDERE ADVERTENTIES VOOR MEER AANBIEDINGEN EN MODELLEN!


Robuuste zuiger, met een zeer krachtige motor die voorzien is met een wissersysteem zodat er zeer effectief snel vloeistoffen opgezogen kan worden.
Het frame is zeer kwalitatief uitgevoerd van zwaar uitgevoerde materialen.
Geschikt voor het zuigen van stof, water en licht zuurhoudende vloeistoffen. Tevens is er ook een stangenset en een 5mtr 38mm slang meegeleverd, zodat u de zuiger ook als een normale stof of waterzuiger kan gebruiken.
De container is van zwaar uitgevoerd KUNSTSTOF en is makkelijk te legen door hem om te kiepen, of gebruik te maken van het tappunt onderaan de tank.
Standaard uitgebreid accessoires pakket aanwezig.
Voorzien van z??r degelijk metalen frame met rubberen wielen, om beschadigingen te voorkomen. Inclusief stangenset en extra slang zodat de machine ook te gebruiken is als stofzuiger.

PRODUCTSPECIFICATIES
Merk: Feramo Tools
Model: VZ3002K
Tank capaciteit: 60 Liter
Vermogen: 3000 Watt
Aantal motoren: 3
Onderdruk: 250 Mbar
Luchtsnelheid: 106 Liter per seconde
Hoogte: 1000 mm
Tank diameter: 440 mm
Geluidsniveau: 77 DB (A)
Gewicht: 29 KG
Slangdiameter Inwendig: 38mm
Inclusief: Stangenset, vloeistofwisser, stofwisser, smalle tuit zuigmondstuk, borstelmondstuk kort, 5mtr 38mm slang, tankaftappunt


Veilig betalen via iDeal & Paypal is mogelijk. Ook versturen wij onder rembours. Wij leveren in heel EUROPA binnen 3 werkdagen incl. factuur en garantie. Afhalen is mogelijk bij ons magazijn te Lelystad, Nederland. Met een geldig Belgisch BTW nummer kunt u belastingvrij bij ons kopen. Alle genoemde prijzen zijn excl. 19% BTW. Typ fouten en tussentijdse prijswijzigingen ;

BEL VOOR MEER INFORMATIE MET ONZE FERAMOTOOLS KLANTENSERVICE: +31 (0) 320-253161, OF MAIL ONS

Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/1619233


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|