Lincoln Town Car, bj 1900, te huur als trouwauto.

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
11-01-17
adverteerder
Trouwauto verhuur Nederla…
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2012
plaatsnaam
Lelystad
telefoon
n.v.t.
gezien
21 x
snelcode info
4875832
Financieren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Diensten en Vakmensen > Verhuur en Leasing > Auto en Motor

OMSCHRIJVING:
Deze Lincoln stretch limo is één van de langste limos van Nederland en is 9,5 meter lang. Deze speciale exotische limo is van alle denkbare luxe voorzien, zoals:

- leren bekleding
- airco moonroof
- spiegelplafond met sterrenhemel
- video, dvd, televisie, cd
- zeer uitgebreide bar met speciale spiegelverlichting

Als je echt schitterend voor wil komen rijden dan is dit de meest geweldige auto om dat te doen. In lengte verschilt deze limo niet veel met een stadsbus. De uitstraling verschilt des te meer; die is ronduit schokkend. Super stretched limo staat voor voor zeer verlengde limousine.

Natuurlijk is deze limo niet alleen geschikt voor trouwerijen , maar ook voor feesten , jubilee vip vervoer gala en noem maar op. Er kunnen 8 personen in deze stretched limo, wat betekent, dat als er iets te vieren is, je zon auto met zn achten kunt huren, wat zeer voordelig is.

De limo is natuurlijk geblindeerd en voorzien van donkere ramen , als je gezien wilt worden overdag moet je de ramen maar openzetten, s avonds met de sfeerverlichting aan ben je wel zichtbaar.

Ook voor verhuur voor trouwerijen zijn we zeker zeer voordelig met deze limousine!

Kosten :
€ 70,- per uur, inclusief chauffeur en de brandstof, maar met een minimum van € 295,- (ex. 6 % BTW). Boven de 125 km worden er extra benzinekosten in rekening gebracht.

Wij voorzien onze trouwautos van extras zoals een rieten koffer met een flesje champagne, twee champagne glazen en een plaid. Vrijwel alle autos kunnen van een thulen slinger met zijden bloemen worden voorzien. Ook heeft iedere auto een royale witte paraplu tot zijn beschikking. Deze extras gelden ook voor autos zonder chauffeur. Aan deze extras zijn geen kosten verbonden.
Opties bij deze Trouwauto Audio installatie, Lederen bekleding, Met Chauffeur

EXTRA KENMERKEN:
 ● Regio: Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Drechtsteden, Drenthe, Eindhoven, Friesland, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Noord- en Midden-Limburg, Rotterdam, s-Hertogenbosch, t Gooi, Tilburg, Twente, Utrecht, Zaanstreek/Waterland, Zeeland, Zuid-Limburg en Zwolle
 ● Type: Trouwauto

ADVERTEERDER:
Naam: Trouwauto verhuur Nederland
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/3860661/ko

Altijd ruim 250 Trouwautos

Deel deze advertentie met:
|
Kopen en verkopen kan hier