Chevrolet Alero, bj 1932, te huur als trouwauto.

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
11-01-17
adverteerder
Trouwauto verhuur Nederla…
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2012
plaatsnaam
Lelystad
telefoon
n.v.t.
gezien
28 x
snelcode info
4875898
Financieren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Diensten en Vakmensen > Verhuur en Leasing > Auto en Motor

OMSCHRIJVING:
Chevrolet uit 1932 uitvoering Rat Rod. Voor de echte durfal: achter in zittend in de kofferbak, uitgevoerd met rood stoffen interieur. Het uiterlijk van de auto is verroest, hij is voorzien van het Club Havana-logo achterop en op de portieren staat ons logo met "Get your kicks on Route 66". Als gadget is op de sidestep aan de bestuurderskant een Amerikaanse tang gemonteerd. Eventueel is het ook mogelijk (en helaas verplicht met nat weer) om met de motorkap er op te rijden. Wij onderhouden deze auto evenals de rest van de autos met zorg en plezier. De motor loopt heel rustig en is voorzien van een automaat. Mooie white-walls onder deze auto maken hem uniek. Door onze representatieve chauffeur rondgereden worden door een mooie omgeving van jullie bruiloft naar de fotosessie is gewoonweg stoer!
Let op: voor korte afstanden is dit een wel heel aparte trouwauto, voor de langere afstanden moet u wel rekening houden met het kapsel in verband met rijwind.Het tarief:

De eerste 5 uur, inclusief de eerste 100 km, gerekend vanaf standplaats Wateringen en terug is € 450,00.

Voor iedere extra km is het tarief € 1,00.

Voor ieder extra uur is het tarief € 50,00.


Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.
Opties bij deze Trouwauto Met Chauffeur

EXTRA KENMERKEN:
 ● Regio: Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Drechtsteden, Drenthe, Eindhoven, Friesland, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Noord- en Midden-Limburg, Rotterdam, s-Hertogenbosch, t Gooi, Tilburg, Twente, Utrecht, Zaanstreek/Waterland, Zeeland, Zuid-Limburg en Zwolle
 ● Type: Trouwauto

ADVERTEERDER:
Naam: Trouwauto verhuur Nederland
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/3860773/ko

Altijd ruim 250 Trouwautos

Deel deze advertentie met:
|
Kopen en verkopen kan hier