Studebaker Erskine, bj 1941, te huur als trouwauto.

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
11-01-17
adverteerder
Trouwauto verhuur Nederla…
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2012
plaatsnaam
Lelystad
telefoon
n.v.t.
gezien
32 x
snelcode info
4875940
Financieren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Diensten en Vakmensen > Verhuur en Leasing > Auto en Motor

OMSCHRIJVING:
Je trouwdag is natuurlijk de mooiste dag van je leven en het ritje naar de kerk of het gemeentehuis is dan ook best speciaal.

Wil je écht bijzonder arriveren? De Studebaker President uit 1941 heeft het allemaal. Unieke sfeer Deze Studebaker is een auto met historie, rondgereden worden in een auto als deze is een stukje belevenis. Deze klassieker zal zorgen voor een unieke sfeer aan jullie trouwdag. Vooral door de gasten met een interesse in autos, hoogstwaarschijnlijk de mannen, zal de Studebaker President niet snel vergeten worden, hartstikke leuk wanneer er nog lang wordt doorgepraat over jullie trouwdag! Beleef het gevoel Hoe vaak heb je er vroeger als klein meisje van gedroomd om een dag prinses te zijn? Je trouwdag komt natuurlijk dicht bij dit gevoel, deze auto zal zorgen voor extra genieten op jullie dag.

Zijn jullie al enthousiast en nieuwsgierig geworden? Vraag snel een offerte aan.

Uiteraard is de auto ook uitstekend voor andere gelegenheden te gebruiken. Denk daarbij aan het voorrijden voor een eindexamengala, een bal, een première of bijzondere presentaties. De momenten dat u graag impact maakt. Ook dan is deze prachtige auto te huur. Vraag een offerte aan voor een gelegenheidstarief.
Opties bij deze Trouwauto Links gestuurd, Met Chauffeur, Schakel

EXTRA KENMERKEN:
 ● Regio: Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Drechtsteden, Drenthe, Eindhoven, Friesland, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Noord- en Midden-Limburg, Rotterdam, s-Hertogenbosch, t Gooi, Tilburg, Twente, Utrecht, Zaanstreek/Waterland, Zeeland, Zuid-Limburg en Zwolle
 ● Type: Trouwauto

ADVERTEERDER:
Naam: Trouwauto verhuur Nederland
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/3860753/ko

Altijd ruim 250 Trouwautos

Deel deze advertentie met:
|
Kopen en verkopen kan hier