Excalibur Phaeton Trouwauto verhuur, bj 1985, te huur als t…

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
24-12-16
adverteerder
Trouwauto verhuur Nederla…
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2012
plaatsnaam
Lelystad
telefoon
n.v.t.
gezien
8 x
snelcode info
6707150
Financieren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Diensten en Vakmensen > Verhuur en Leasing > Auto en Motor

OMSCHRIJVING:
Trouwauto Excalibur Phaeton Cabriolet huren.

Een aanwinst voor het wagenpark van 123Trouwauto: deze schitterende, crème-kleurige Excalibur Phaeton Cabriolet in jaren 30 stijl die in nieuwstaat verkeert! Identiek aan de witte versie biedt deze droomauto royaal plaats aan het bruidspaar en geeft door het wegnemen van de rechter voorstoel extra ruimte en instapgemak voor de bruid! Indien gewenst, kan deze stoel worden teruggeplaatst, zodat een bruidsmeisje of -jonker mee kan rijden. Wanneer het weer het toelaat, verwijdert uw chauffeur de stoffen kap en steelt u de show in deze fraaie cabriolet. De koets is gelakt in stijlvol crème met gouden striping. De stoffen cabriolet kap is eveneens uitgevoerd in crèmekleur. Het interieur is fraai afgewerkt met crème leder en voorzien van wortelnotenhout. In deze schitterende Excalibur Phaeton Cabriolet steelt u de show op uw droomdag!

Al onze prijzen zijn inclusief BTW, brandstof, kilometers en chauffeur.

Zie de bijgevoegde fotos voor een impressie van deze unieke Excalibur Phaeton Cabriolet.


Opties bij deze Trouwauto Met Chauffeur

EXTRA KENMERKEN:
 ● Regio: Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Drechtsteden, Drenthe, Eindhoven, Friesland, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Noord- en Midden-Limburg, Rotterdam, s-Hertogenbosch, t Gooi, Tilburg, Twente, Utrecht, Zaanstreek/Waterland, Zeeland, Zuid-Limburg en Zwolle
 ● Type: Trouwauto

ADVERTEERDER:
Naam: Trouwauto verhuur Nederland
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4891130/ko

Altijd ruim 250 Trouwautos

Deel deze advertentie met:
|
Kopen en verkopen kan hier