Specialist gezocht op het gebied van techniek en commercie.…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
05-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
104 x
snelcode info
2492875

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een toonaangevende leverancier van kwalitatief hoogwaardige componenten en maatwerk oplossingen op het gebied van pneumatiek, vacu?m-, proces- en dempingtechniek. De onderneming is opgericht in 1987 en heeft een goede naam opgebouwd binnen de Nederlandse industri?le automatisering. Men vertegenwoordigd exclusief meerdere Europese gerenommeerde producenten en levert zijn producten en diensten aan . machinebouwers binnen de verpakkings-, semiconductor-, agrarische-, grafische-, maak- en procesindustrie.Functieomschrijving
Technisch commerci?le advisering en informatieverstrekking omtrent producten en diensten van de onderneming. Dit gebeurt voor 80% in back-office (binnendienst) en voor 20% in front-office (buitendienst).Offertes voorbereiden en berekeningen maken hiervoor.Het volgen, verzamelen en beschikbaar stellen, aan de interne organisatie, van marktinformatie . producten, leveranciers, klanten en concurrenten.VerantwoordelijkhedenMede verantwoordelijk voor de verdere professionalisering en optimalisering van de processen binnen de afdelingen Sales & Marketing.Het realiseren van de beoogde groei van de omzet en marktaandeel bij bestaande en nieuwe klanten.

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0506671

Deel deze advertentie met:
|