Senior assistent controller regio Zeist

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
05-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
99 x
snelcode info
2492880

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Ben jij op zoek naar een vervolgstap in je carri?re? Solliciteer dan op de vacature van senior assistent controller. 32-40 uur.Voor een Europese Fashion retailer in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een gevorderd assistent controller die bij een ambitieuze groeiende organisatie wil werken. Binnen deze organisatie werk je in een dynamische omgeving met een open werksfeer. De organisatie heeft oog voor de talenten en de passie van medewerkers en vinden dit van groot belang voor het leveren van het beste product.Als gevorderd assistent controller maak je deel uit van de afdeling Audit & Control, het is een gedreven team dat onderling veel kennis uitwisselt en graag haar talenten in zet.Functieomschrijving
Als gevorderd assistent accountant beheer en bewaak je samen met de controller het budgetteringsproces en ondersteund hem bij de opstelling van de maandtoelichting. Je co?rdineert samen met de manager accounting het afsluitingsproces van de maand- en jaar rapportages. In de functie zit ook een projectmatig aspect, je houdt je bezig met het invoeren van nieuwe rapportage systemen en de participeert op verbetering van processen en optimalisering met betrekking tot automatiseringstrajecten. Je denkt mee en bent sparringpartner voor management.

Opties:
- Functiegroep: horeca/detailhandel

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0506675

Deel deze advertentie met:
|