Maintenance Engineer (traineeship/starter/tot 10 jaar werke…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
05-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
112 x
snelcode info
2492888

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een bekende automotiveproducent in Zuid-Limburg. Een trotse club engineers is nu druk doende met de ontwikkeling van de productielijn(en) zodat eind volgend jaar de eerste voertuigen van de band kunnen rollen. Zij zoeken hierin naast een reeks van senior engineers extra versterking door talenten met het meest up-to-date kennis over werktuigbouwkunde en/of besturingstechniek. Kwaliteit, efficiency en veiligheid staan hierbij hoog in het vaandel.Functieomschrijving
In de functie van Maintenance Engineer ben jij samen met de Senior Maintence Engineer verantwoordelijk voor het ontwikkelen, optimaliseren en beheren van onderhoudsprocessen en - werkwijzen met het oog op optimale productie van het voertuig in termen van kwaliteit, kosten en leverbetrouwbaarheid.? Je wordt verantwoordelijk voor een deel van de productielijn in combinatie met het voertuigontwerp en alle daaraan gerelateerde projecten.? Daarnaast kan je nog een vakspecialisme inzetten over de hele productielijn heen, Dit kan bestaan laserlassen, puntlassen, lijmtechnologie en/of robotica.Na inventarisatie en analyse van het onderhoudsvraagstuk draag je mede zorg voor het formuleren van eisen en wensen . zowel nieuwe als bestaande onderhouds- en onderhoudsinformatiesystemen, resulterend in door kosten-/batenanalyses onderbouwde systeemvoorstellen.? Je draagt bij aan de ontwikkeling en implementatie van nieuwe onderhouds-? en bijbehorende informatiesystemen.? Je beheert, co?rdineert en bewaakt operationele onderhoudssystemen en -werkwijzen binnen de unit (eigen afdeling en onderhoudsafdelingen).? Daarnaast definieer, introduceer en evalueer je kengetallen . het beheersen van het onderhoudsproces. Eveneens ondersteun je de afdelingsmedewerkers op een methodische manier, dit inzake automatiseringsaspecten, kosten-batenberekeningen, trendanalyses, toepassing van kengetallen en statische methodes zodanig dat deze activiteiten op uniforme wijze plaatsvinden. Je analyseert voorkomende onderhoudsgerelateerde problemen en onderneemt actie om deze tijdig en op structurele wijze op te lossen. In overleg met lijnmanagement ontwikkel je aangepaste werkwijzen, voorschriften en de daarbij behorende systemen op zodanige wijze dat primaire processen effectief en effici?nt uitgevoerd kunnen worden.? Je bent hands-on, . dat je niet te beroerd om nieuwe technieken even voor te doen, je handen vies te maken.? Je werkt in dagdienst, maar bij nood of erge problemen buiten werktijd ben je wel bereid om gebeld te worden en in te springen.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0506683

Deel deze advertentie met:
|