Production engineer regio Eindhoven

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
05-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
122 x
snelcode info
2492891

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is toonaangevend in de high tech machinebouw en maakt daarbij gebruik van de laatste technologische ontwikkelingen. Door een toename van de activiteiten willen zij de afdeling versterken met een Production Engineer.Functieomschrijving
Als Production Engineer ben je verantwoordelijk voor het opstellen van werkinstructies, process flow charts, procesparameters en indicatoren. Je analyseert het productieproces, geeft aan waar structurele problemen en bottlenecks zijn, doet voorstellen voor verbeteringen, werkt deze uit en neemt het voortouw in het implementatietraject. Daarbij werk je in de regel nauw samen met andere afdelingen binnen het bedrijf. Je draagt een steentje bij aan de snelle en praktische oplossing van complexe verstoringen. Met jouw specialistische kennis lever je input aan nieuwe productontwikkelingsprojecten, jij voorziet waar zich tijdens de productie problemen voor kunnen doen, zodat hier al in de engineeringsfase op ingesprongen kan worden.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0506686

Deel deze advertentie met:
|