MES Engineer (productieautomatisering) regio Venlo

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
05-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
94 x
snelcode info
2492899

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever produceert onderdelen voor technisch complexe systemen en de productielijnen bestaan dan ook high-tech equipment. De afdeling Equipment Engineering is verantwoordelijk voor het technisch beheer van deze machines en installaties. Het team binnen deze afdeling dat zich bezighoudt met de productieautomatisering zoekt een professionele collega ter versterking.Functieomschrijving
Als MES Engineer ben je verantwoordelijk voor de hele levenscyclus van MES-systemen. Van het scherp krijgen van de specs tot het inrichten, het beheer en de life time extension van deze systemen. Je stelt de functionele specificaties op en vertaalt deze naar een functioneel ontwerp. In samenwerking met de afdeling Inkoop ga je op zoek naar gekwalificeerde leveranciers voor deze applicatiesoftware en ga je met hen in gesprek. In nauwe samenwerking met deze leveranciers formuleer je ook het technisch ontwerp. Je draagt zorg voor de inrichting en test de software in een representatieve omgeving. Jij bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het systeem en daarnaast in de testfase gericht op het voorkomen van uitval. Voor bestaande systemen en systemen die je in bedrijf neemt ben je proactief bezig met het voorkomen van uitval en daarnaast analyseer je storingen om tot oplossingen en verbeteringen te komen. Vervolgens stuur je de leveranciers aan om deze oplossingen door te voeren.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0506693

Deel deze advertentie met:
|