Projectengineer Werktuigbouwkunde regio Amersfoort

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
06-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
116 x
snelcode info
2496903

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Als projectengineer Werktuigbouwkunde kun je de mooiste installaties ontwerpen. Je doet mee aan projecten binnen de utiliteit, zorg en beheersen alle disciplines in de installatietechniek. Voor het ontwerpen en berekenen van W-installaties zoeken we een kandidaat met HTS-W. HIT/MIT is een pre. Of een kandidaat met MTS-W aangevuld met HIT. We hebben je heel veel te bieden.Waarom solliciteren via Experis:
Experis is het netwerk van de Nieuwe Professional. De Nieuwe Professional is iemand die gelooft in Vakmanschap, Innerlijke kracht, Eigen verantwoordelijkheid en Gelijkwaardigheid. We gaan met al onze kandidaten in gesprek over wie je bent en?wat je drijft.?Op basis daarvan zoeken we?de best passende functie en organisatie voor je. Pas na een kennismakend gesprek stellen we je op deze vacature voor.???? Naast deze vacature zoeken we ook graag met je mee naar andere mogelijkheden. Onze doelstelling is om je met minimaal 2?potentiele nieuwe werkgevers te laten kennismaken. Experis biedt je dus meer keuze en begeleiding in je zoektoch naar een Plezierige baan: Celebrate Work!Met ons team Installatietechniek Utrecht zijn wij specialist op uitvoerend -en engineeringniveau in de regio Utrecht/ Arnhem en Amersfoort.Functieomschrijving
De projectengineer W ontwerpt en berekent complete W-installaties of delen daarvan. Je verzorgt correspondentie en afstemming met de opdrachtgever en de montageleiding. Je zorgt voor een goede vastlegging en archivering van de geleverde installaties en de eventuele doorgevoerde wijzigingen. Je verzorgt en bewaakt goedkeuringsprocedures van opdrachtgever, instanties en (nuts)bedrijven. Hi?rarchisch functioneer je onder het Hoofd Engineering, functioneel onder de projectleider. Indien gewenst geef je leiding aan het engineering projectteam. In voorkomende gevallen werk je zelf mee aan alle werkzaamheden binnen de afdeling engineering.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0506781

Deel deze advertentie met:
|