Werkvoorbereider werktuigbouwkunde S&O regio 's-Gravenhage

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
06-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
106 x
snelcode info
2496914

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Als werkvoorbereider?werktuigbouwkunde S&O kom je te werken in een gezonde, middelgrote organisatie. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het onderhoud van werktuigbouwkundige installaties. De opdrachtgever heeft veel langlopende contracten bij zeer uiteenlopende klanten. Dit verschilt van kantoorpanden, ziekenhuizen tot scholen. Onze opdrachtgever geeft zijn werknemers veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid in het werk en in het volgen van opleidingen.Functieomschrijving
Als werkvoorbereider W S&O ben je verantwoordelijk voor een aantal contracten bij verschillende klanten. Je komt in een team met een aantal monteurs, een accountmanager en een projectleider. Dit zijn pro-actieve, enthousiaste mannen met een goed arbeidsethos. Het is belangrijk dat je onderstaande werkzaamheden al zelfstandig uit kan voeren.?Werkzaamheden:Opnemen en inmeten van de te verrichten werkzaamheden op locatie;Opmaken van calculaties van te verrichten werkzaamheden;Uitwerken van offerte en bestek aanvragen en het aandragen van alternatieven;Aanvragen van offertes van toeleveranciers;Signaleren van meer-/minderwerk;Opstellen van begrotingen en calculatie specificaties;Inschatten van tijdsnormen ten aanzien van de montage werkzaamheden;Begeleiden van monteurs;Onderhouden van contact met opdrachtgevers.

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0506792

Deel deze advertentie met:
|