Senior Projectmedewerker Civiele Techniek overheid regio E…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
07-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
109 x
snelcode info
2498111

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Voor diverse opdrachtgevers in het noorden en oosten van het land zijn wij regelmatig op? zoek naar eenSenior projectmedewerker civiele techniekvoor de afdeling die zorgt voor de aanleg en het beheer van de bovengrondse en ondergrondse infrastructuur. Je komt te werken in het team dat zich bezighoudt met de technische projectvoorbereiding en in sommige gevallen ook?de directievoering en het toezicht op projecten.Functieomschrijving
Je pakt werken zelfstandig op en assisteert daarbij de projectleider op inhoudelijk en procesmatig?vlak. Samen met de projectleider, beleidsadviseurs, calculator, directievoerder,?beheerders?en derden werk je aan een effectieve organisatie van het project en de bijbehorende voorbereiding. Je maakt zowel gespecialiseerde civiel- als cultuurtechnische uitwerkingen van ontwerpen met AutoCAD/Microstation, bestekstekingen en RAW-bestekken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ramen van besteksbegrotingen. Afhankelijk van de grootte van de organisatie kan het voorkomen dat je (junior) projectmedewerkers aanstuurt en een deel van de uitvoeringsbegeleiding op je neemt.

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0506952

Deel deze advertentie met:
|