Manager Functioneel Beheer regio Amsterdam Zuidoost

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
09-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
129 x
snelcode info
2503946

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Organisatie
In de financi?le sector is deze organisatie sinds meer dan 100 jaar een grote internationale speler op gebied van pensioen- en inkomensverzekeraar.
De organisatie is met haar 500 medewerkers te omschrijven als professioneel,? waar cultuur in de vorm van samenwerken en collegialiteit hoog in het vaandel staat.Afdeling
De ICT afdeling is constant in ontwikkeling om de business optimaal te ondersteunen. De laatste jaren hebben in het kader gestaan van reductie van complexiteit door onder andere het vervangen van maatwerk voor ERP, waaronder SAP.
De komende jaren richt de ICT organisatie zich op het ontwikkelen van een toekomstige ICT afdeling die klaar is voor snelle en effici?nte implementaties en veranderingen.Functieomschrijving
Functie
De afdeling Informatie Beheer is een nieuwe afdeling verantwoordelijk voor het onderhouden en alignen van de informatiesystemen. De medewerkers vertalen de business wensen naar IT oplossingen, testen opleveringen, geven advies aan de business en operationele support.
Als Manager Functioneel Beheer stuur je een team van 12 FTE. Dit zijn functioneel beheerder, operationeel beheerders en support specialisten.
Je geeft leiding aan de medewerkers en bent people manager
Je bent eindverantwoordelijk voor de resultaten en werkzaamheden van de afdeling;Je bent verantwoordelijk voor een goede samenwerking met zowel de business als andere ICT afdelingen;Je bent verantwoordelijk voor een goede afstemming van de afdelingsdoelstellingen met de organisatiedoelstellingen;Je formuleert een jaarplan voor de eigen afdeling op basis van de door de organisatie uitgezette beleidslijnen;Je houdt plannings-, voortgangs- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers en onderneemt de nodige acties om medewerkers verder te ontwikkelen;Je maakt onderdeel uit van het managementteam ICT.

Opties:
- Functiegroep: automatisering/internet

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507144

Deel deze advertentie met:
|