Planner logistiek regio Rotterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
11-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
17 x
snelcode info
2508033

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
De werkplekCelebrate Work! Dat is het doel bij Experis. We bemiddelen jou naar de ideale baan en werkgever. Dit doen wij al meer dan 25 jaar met veel plezier, succes en toewijding. Voor professionals die direct bij hun nieuwe werkgever in dienst willen, die graag op projectbasis werken of liever helemaal zelfstandig blijven.Onze opdrachtgever heeft een internationale ori?ntatie en is werkzaam binnen een high tech omgeving.Functieomschrijving
Als logistieke planner behoren de volgende werkzaamheden tot jouw takenpakket:Voortgang monitoren van het Project Plan logistiek, bijwonen en organiseren van relevante vergaderingen om het project plan te realiseren,Plannen, co?rdineren en beheren van de materiaalstroom voor kritieke, niet-volume materialen. (delen, proto's, spares, tools & verpakking) in samenwerking met de verkrijging van gebruikte materialen,Vaststellen van de tijdige beschikbaarheid van TPD (technische productdocumentatie),Defini?ren van de logistieke parameterinstellingen in het ERP-systeem voor de inkoop en productie afdeling,Afstemmen/ aanpassen van? de nieuwe logistieke processen op de verschillende afdelingen,Zorgen voor de logistieke invoering van technische wijzigingen op projectniveau, communiceren van de veranderingen naar de betrokken partijen.

Opties:
- Functiegroep: inkoop/logistiek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507377

Deel deze advertentie met:
|