Service Co?rdinator regio Alkmaar

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
11-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
27 x
snelcode info
2508035

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is een machinebouwer in Noord-Holland. Voor de afdeling Service & Onderhoud zoeken zij een Service Co?rdinator. De organisatie is het best te beschrijven als een jong bedrijf?met een nuchtere, hands-on mentaliteit. De cultuur is open en informeel, tevens wordt er veel zelfstandigheid van je verwacht.Functieomschrijving
Wat ga je doen? De afdeling Service en Onderhoud is verantwoordelijk voor het oplossen van 1e en 2e lijn storingen van de machines, wereldwijd. In deze binnendienstfunctie ben je als Service Co?rdinator het eerste aanspreekpunt voor het oplossen van storingen op elektrotechnisch en mechanisch vlak. Tevens ben je samen met de software engineer verantwoordelijk voor het oplossen van technische problemen wat betreft besturingssystemen (PLC).Je hebt ervaring met planning van (internationale) service monteurs, zowel voor regulier onderhoud als ad hoc storingen. Je staat onder leiding van de Service Manager.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507379

Deel deze advertentie met:
|