Officer accounting (administrateur beleggingen) regio 's-G…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
13-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
96 x
snelcode info
2512082

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een vermogensbeheerder die het vermogen van de grootste partijen in de wereld van olie en gas beheren. Je hebt te maken met grensoverschrijdende vermogens en fondsen. Je komt terecht binnen een professionele organisatie waarin onderling informeel met elkaar wordt omgegaan.Functieomschrijving
Voor een vermogensbeheerder in regio Den Haag zijn wij op zoek naar een HBO afgestudeerde financial. Je hebt affiniteit met beleggen en effecten en wil dit graag combineren met je financi?le studie. Deze functie zal je eerste of je tweede stap in je carri?re zijn en je pakt alle kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. ?Je houd je in eerste instantie bezig met equities settlements en op termijn verwacht onze opdrachtgever dat je doorgroeit naar andere asset omgevingen intern.Het is een service verlenende functie waarbij je ondersteund aan de beleggers en investeerders.

Opties:
- Functiegroep: financieel/economisch

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507636

Deel deze advertentie met:
|