Systems Engineer regio Rotterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
14-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
106 x
snelcode info
2515664

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Wil jij als?Systems engineer binnen de civiele techniek?jouw ervaring niet alleen bij 1 opdrachtgever kwijt ? ?Zoek je wel zekerheid van 1 werkgever maar de afwisseling van meerdere projecten en opdrachtgevers ???????????????????????????????????????????????????????????Wil jij met jouw eigen netwerk een bijdrage leveren aan ons netwerk ?Dan zoeken we jou !Experis is namelijk een netwerk organisatie. Wij hebben de leuke civiele projecten en zoeken voortdurend projectleiders die hun kennis en ervaring willen inzetten en delen. Vanuit Experis kun je rekenen op een professionele begeleiding door jouw manager interim professionals. Hij/zij helpt jou ontwikkelen en begeleidt & beoordeelt jou op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. Dit houdt in dat er evaluatiegesprekken plaatsvinden en dat er een persoonlijk ontwikkelingsplan wordt gemaakt en uitgevoerd. Ook kan een meer ervaren collega Experis Expert jou ondersteunen tijdens een complex project. Op deze manier geven we samen vorm aan je ontwikkeling en aan het plezier dat je in je werk hebt.Naast informele bijeenkomsten, waar je in contact komt met collega-Experis Expert's, organiseert Experis ook kennisuitwisselingsbijeenkomsten met diverse betrokkenen.Functieomschrijving
Voor onze projecten zoeken we?een ervaren?systems engineers?(HBO-niveau). Projecten vinden voornamelijk plaats binnen overheden of ingenieursburo's.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507772

Deel deze advertentie met:
|