Contractmanager bij een stabiele organisatie regio 's-Grav…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
20-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
104 x
snelcode info
2529154

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een totaalinstallateur en heeft alles in huis om de meest actuele technologie te vertalen in slimme oplossingen. Deze organisatie heeft een uitgesproken visie op issues als milieu, duurzaamheid en veiligheid. De klant investeert graag in goed personeel en zorgt daarom voor ruime opleidingsmogelijkheden. Daarnaast zijn er zeer goede secundaire voorwaarden.Functieomschrijving
Van jou als contractmanager wordt verwacht dat je de afdeling service en onderhoud naar een hoger niveau weet te tillen. De werkzaamheden die jij als contractmanager zal uitvoeren:Beheren van onderhoudscontracten op tactisch niveau met diverse interne en externe partijen;contractonderhandelingen voeren met klanten;contact onderhouden met klanten en leveranciers;meerwerk uit contracten halen;bewaken van budgetten, doelstellingen, kosten en planning;eindverantwoordelijk voor de technische uitvoering;begeleiden, co?rdineren en controleren van de uitvoering;overleggen plegen op directie-, staf- en omringend vestigingsniveau;werkstromen in kaart brengen;leiding geven aan contractbeheerders, service co?rdinatoren en uitvoerend personeel.

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508296

Deel deze advertentie met:
|