Ervaren Toezichthouder Asbest regio Utrecht

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
21-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
56 x
snelcode info
2532096

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een moderne, toonaangevende instelling centraal gelegen in Nederland. Zij heeft een veelzijdigheid aan monumentale panden, nieuwbouw en bijzondere locaties. Om dit goed te kunnen onderhouden heeft onze opdrachtgever een intern vastgoedbedrijf met daaronder een afdeling technisch beheer en advies. Deze afdeling houdt zich bezig met de ontwikkeling, realisatie, beheer en instandhouding van vastgoed. In een groot deel van het vastgoed is asbest aanwezig. Om deze reden is er een team actief binnen technisch beheer en advies dat zich bezig houdt met asbest gerelateerde zaken. Door de hoeveelheid werk op het gebied van asbest is onze opdrachtgever op zoek naar een nieuwe collega toezichthouder asbest. Het betreft een vaste baan, geen interimopdracht.Functieomschrijving
Als toezichthouder asbest ben je werkzaam bij de opdrachtgever en ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van de gebruiker op het gebied van asbest. Je bent breed inzetbaar op de asbestvraagstukken en je werkt nauw samen met de asbestadviseur. ?Onderstaande taken behoren bij je rol als toezichthouder asbest:Je bent goed op de hoogte van het gehele asbestproces en weet daarin vooruit en mee te denken;Je ziet toe op juiste uitvoering van asbestsaneringswerkzaamheden en asbestonderzoeken, en bent in staat afwijkingen in het proces vast te stellen;Je rapporteert direct aan de adviseur asbest en bent de ogen en oren van de opdrachtgever bij werkzaamheden waarbij asbest een rol kan spelen. Dit kan zijn bij regulier (dagelijks) onderhoud,?renovatieprojecten, sloopprojecten en (potenti?le) calamiteiten. Je controleert steekproefsgewijs of alle gemaakte afspraken, voorschriften en?regels worden nageleefd;Je beoordeelt asbestinventarisatie rapportages (SC-540),?asbestsaneringsplannen, monitoringsplannen, werkplannen, plannen van aanpak etc. op volledigheid en juistheid;Je ondersteunt bij asbestincidenten tijdens kantooruren;Je neemt vragen met betrekking tot asbest in behandeling en bespreekt ze met de adviseur asbest en overige leden van het team asbestveiligheid om een goed en volledig antwoord te kunnen geven;Je voert de administratie van asbeststukken uit.

Opties:
- Functiegroep: produktie/uitvoerend

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508419

Deel deze advertentie met:
|