Storingsmonteur electro (MBO traineeship/starter/tot 10 jaa…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
21-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
51 x
snelcode info
2532100

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een bekende automotiveproducent in Zuid-Limburg. Een trotse club engineers is nu druk doende met de ontwikkeling van de productielijn(en) zodat eind volgend jaar de eerste voertuigen van de band kunnen rollen. Zij zoeken hierin vanaf april 2013 extra versterking door talenten met het meest up-to-date kennis over het oplossen van storingen op gebied van electro en besturingstechniek. Kwaliteit, efficiency en veiligheid staan hierbij hoog in het vaandel.Functieomschrijving
In de functie van Storingsmonteur Electro ben jij Engineer verantwoordelijk voor het voorkomen en oplossen van storingen aan PLC- besturingen in de productielijn(en), in eerste instantie bij de opbouw- en testfase ervan.Je bent bekend met aanvraag- en orderspecificaties . de besturingsinstallaties (hardware componenten van toeleveranciers, ontwerpen van besturingskasten, elektrische componenten, montagetekeningen en instructies in het elektronisch tekenpakket), zodanig jij de besturing weer aan de praat krijgt en met behulp van de electrical engineer de software ervan kan testen.
Je bewaakt het besturingstechnische gedeelte van de installatie (incl. documentatie en instructie) en je idee?n over verbetering deel je met de electrical engineer(s). Onder de verantwoordelijkheid van deze electrical engineer beheer, wijzig en optimaliseer je de besturingsinstallaties en documentatie continu.In de productiefase ondersteun je ook de productie en maintenance bij besturingstechnische vraagstukken. Hierin wordt je getraind het komende jaar zodat jij de expert wordt op vlak van besturingen en PLC's.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508423

Deel deze advertentie met:
|