3D Ontwerper Infrastructuur regio Rotterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
22-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
20 x
snelcode info
2534694

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau voor de sector Infra. De diensten worden uitgeoefend op het gebied van de burgerlijke en utiliteitsbouw, grond-, water-, rail- en wegenbouwkundige werken alsmede installaties voor infrastructurele toepassingen, in de meest brede zin. De diensten omvatten de planfase, de ontwerpfase, de ondersteuning bij de calculatiefase en uitvoeringsfase, en tenslotte het natraject van het in detail omvatten de diensten: management consultancy, advisering, ontwerp en engineering, inspecteren en adviseren voor beheer en onderhoud, managen van vergunningen, project-, contract-, exploitatie- en risicomanagement en RAMS-analyses.Functieomschrijving
Binnen de afdeling Constructieve Modellering werk je als een echte vakspecialist in de functie van 3D modelleur.Samen met de projectleider en de constructeur ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van specifieke civiele (kunst)werken;Je vervult in projectverband een co?rdinerende rol richting andere tekenaars;Je maakt als modelleur onderdeel uit van een projectteam.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508526

Deel deze advertentie met:
|