Werkvoorbereider die graag werkt vanuit Design & Construct…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
22-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
24 x
snelcode info
2534727

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een hoogwaardig advies- en ingenieursbureau.?Zij?zijn actief op het gebied van riolering, en waterbeheersing, bestemmingsplannen voor zowel bestaande als nieuwe woningbouw en industrie, wegen, milieu en cultuurtechniek.?De projecten zijn divers en gevarieerd in omvangHet grote?kracht van onze opdrachtgever schuilt in het bieden van integrale dienstverlening en oplossingen. De?manier van werken kenmerkt zich door goede samenwerking, kennis en expertise en betrokkenheid.Functieomschrijving
Je bereidt projecten voor op het gebied van . wegen, kunstwerken, rioleringen, inrichten van woningbouwgebieden, inrichten van bedrijfsterreinen en cultuurtechnische projecten, zoals sportvelden en milieuvriendelijke oevers;Je ontwerpt, maakt bestekken, maakt kostenramingen, maakt diverse soorten berekeningen en je werkt tevens mee aan studieprojecten;Naast deze werkzaamheden verzorg je de bijkomende werkzaamheden, zoals vergunningen en klicmeldingen;Tot jouw verantwoordelijkheden behoort ook het aansturen van de tekenaars.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508558

Deel deze advertentie met:
|