meewerkend voorman regio Sliedrecht

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
23-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
20 x
snelcode info
2535716

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een middelgrote speler op de markt wat betreft elektrotechnische installaties op schepen voor de industrie. Het is een gezellig bedrijf waar je jezelf heel goed kan ontwikkelen.Functieomschrijving
De meewerkend voorman heeft als hoofdtaak het operationeel aansturen en begeleiden van de monteurs en het co?rdineren, plannen en uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden conform bestek, planning en standaarden. Deze elektrotechnische werkzaamheden worden in klein teamverband uitgevoerd aan boord van schepen, maar kunnen ook in het buitenland plaatsvinden. Je controleert daarnaast of de benodigde materialen en gereedschappen aanwezig zijn en neemt waar nodig corrigerende maatregelen. Tevens voer je enige administratieve handelingen uit, signaleer je meer- en minderwerk en draag je zorg voor de veiligheid op de werkvloer.

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508630

Deel deze advertentie met:
|